Hotellstädare

Ledig tjänst på Eco Clean Sverige AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Eco Clean Sverige AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-01-05.

Hitta till arbetsplatsen på Eco Clean Sverige AB

Arbetsplatsen hos Eco Clean Sverige AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Eco Clean Sverige AB
Organisationsnummer 5567150908 (Eco Clean Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-01-05

Vår verksamhet expanderar och vi söker fem hotellstädare.

Du ska arbeta i första hand med hotellstädning på fyrkärniga hotell, dock andra typ av städ kan även förekomma. Vi ställer inte formella krav på kvalifikationer men erfarenhet inom hotellbranschen – inom Sverige, eventuellt utomlands – samt personliga egenskaper värderas högt. Vi söker personer som är punktliga och pålitliga och har hög arbetsmoral. Kan arbeta snabbt utan att sänka måttet för sitt arbetsinsats. Har god servicekänsla och har en positiv inställning till serviceyrken.

Vi efterfrågar goda referenser och påvisad erfarenhet inom hotellbranschen.

Språkkunskaper utöver de vanligaste samt erfarenhet inom olika servicebranscher kan vara meriterande.

Företaget följer utvecklingen noggrant på miljöområdet för att säkerställa en högkvalitativ och hållbar arbeta inom städbranschen. Vi satsar även långsiktigt på våra medarbetare och erbjuder kompetensutveckling kontinuerligt.


Är du intresserad av tjänsten på Eco Clean Sverige AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2022-01-05.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.