Hemstädare sökes till en av våra kunder i Göteborg

Ledig tjänst på Auxilirec AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Auxilirec AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2021-12-12.

Hitta till arbetsplatsen på Auxilirec AB

Arbetsplatsen hos Auxilirec AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Auxilirec AB
Organisationsnummer 5592084981 (Auxilirec AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Auxilirec AB

Vi söker nu dig som vill jobba som lokalvårdare!

Vår kund söker nu en noggrann person som vill jobba extra som hemstädare. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och initiativtagande. Möjligheten att jobba extra erbjuds mellan v.50 och v.51. Som extrapersonal kommer du dels ta över befintliga kunder för ordinarie personal.

Är du redo att ta an nya utmaningar, och vill få möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär? Då har du kommit rätt! Med kunder från många olika branscher kommer du hos oss hitta många olika möjligheter, och hitta en arbetsplats där du trivs och får arbeta med det du brinner för.

Som arbetstagare hos oss får du alltid någon du kan bolla idéer med, utveckla din kompetens, och ta del av kortare utbildningar och kurser.

Vi på AuxiliRec brinner för att hitta personer med drivkraft och som tycker om att vara med i utvecklingen av verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Som hemstädare kommer du att jobba med:

  • Städning av kundens alla lokaler


Kvalifikationer:

För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:

  • Har minst 1 års erfarenhet inom branschen
  • Är bekväm att arbeta med olika typer av kunder
  • Förstår värdet i att ge god service och gärna gör det lilla extra
  • Kan arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar
  • Flytande svenska och/eller engelska i tal och skrift

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du att gå på en intervju hos oss. Den har tjänster innebär att du kommer att bli anställd av Auxilirec AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Låter tjänsten intressant? Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om oss på AuxiliRec AB

Vårt mål på AuxiliRec är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.

Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.

Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker.


Är du intresserad av tjänsten på Auxilirec AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2021-12-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.