Sjuksköterska till Infektionsmottagning Solna

Ledig tjänst på Karolinska Universitetssjukhuset, N549 OO Akut Reparativ Medicin Huddinge

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Karolinska Universitetssjukhuset, N549 OO Akut Reparativ Medicin Huddinge i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på Karolinska Universitetssjukhuset, N549 OO Akut Reparativ Medicin Huddinge

Arbetsplatsen hos Karolinska Universitetssjukhuset, N549 OO Akut Reparativ Medicin Huddinge ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Karolinska Universitetssjukhuset, N549 OO Akut Reparativ Medicin Huddinge
Organisationsnummer 2321000016 (REGION STOCKHOLM)
Anställningsvillkor 100. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Karolinska Universitetssjukhuset, N549 OO Akut Reparativ Medicin Huddinge Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i
centrum där du får vara med att utveckla verksamheten? Då ska du söka till oss på Infektionsmottagning Solna på Karolinska i Solna!

Du erbjuds

en individuellt anpassad introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling
ett sammansvetsat team med engagerade och kompetenta kollegor
möjlighet att omsätta dina tidigare erfarenheter och utvecklas i din yrkesroll samt få spetskompetens efter mottagningens behov.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Inom infektion öppenvård Solna/Huddinge har vi fyra olika mottagningar. Där bedriver vi sjukvård för patienter med tuberkulos, CNS-infektioner, tropiska infektioner, högspecialiserat vaccinationsbehov, immunbristsjukdomar, ortopediska infektioner, HIV samt hepatit B och C. 

På infektionsmottagning Solna, kommer du kommer i första hand arbeta med patienter som har tuberkulos. Det kan även bli aktuellt att ta patienter i andra diagnosgrupper såsom CNS-infektioner och tropiska infektioner.  Som sjuksköterska ansvarar du för dina egna patientbesök, provtagning, undervisning, uppstart och uppföljning av behandling,  telefonrådgivning och patientadministration.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är i huvudsak förlagd till måndag-fredag dagtid, viss helgtjänstgöring förekommer inom någon av temats slutenvårdsavdelningar.

Vi söker dig som

tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
är trygg och stabil i dig själv och skiljer på det personliga och professionella
ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet
behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker
du ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet, arbetar enligt yrkesetiska koder samt skapar delaktighet i mötet med patienten.

Kvalifikationer

Krav:

legitimerad sjuksköterska
minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska

Meriterande:

erfarenhet av öppenvård/mottagningsarbete
 erfarenhet av infektionssjukvård 

Tjänsten motsvarar steg 2 i Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor i klinisk vård, steg 1-7

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin

Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb
Är du intresserad av tjänsten på Karolinska Universitetssjukhuset, N549 OO Akut Reparativ Medicin Huddinge? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-04-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb