Sjuksköterskor till Mobila Akutenheten Karolinska, Psykiatri Nordväst.

Ledig tjänst på Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Mobila Akutenheten

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Mobila Akutenheten i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och individuell lönesättning. Arbetet är 100%. Tillträde: enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Mobila Akutenheten

Arbetsplatsen hos Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Mobila Akutenheten ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Mobila Akutenheten
Organisationsnummer 2321000016 (REGION STOCKHOLM)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå individuell lönesättning
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-07-31

Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Mobila Akutenheten Mobila akutenheten är en jourmottagning som arbetar mot de nordvästra kommunerna i Region Stockholm och är tillgänglig veckans alla dagar mellan kl.

08.00-22.00. Vid enheten arbetar sjuksköterskor, läkare och skötare med bred erfarenhet av akutpsykiatri. Enheten är en del av Psykiatri Nordväst och finns på Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

Vi söker nu efter dig som vill bli en del av vårt engagerade team.

Vår arbetsplats kännetecknas av hög trivsel, flexibilitet och korta beslutsvägar. Du kommer att arbeta på en enhet med kompetenta och erfarna medarbetare som ser till att du kommer att trivas och snabbt komma in i såväl arbete som grupp. Introduktion av nya medarbetare är en självklarhet hos oss.

Kompetensutveckling är viktigt för oss och alla våra medarbetare har möjlighet att medverka i olika utbildningar och kurser. För dig som sjuksköterska kan vi erbjuda specialistutbildning i psykiatri inom ramen för din heltidsanställning 

 

Arbetsuppgifter:

Arbetet som sjuksköterska hos oss innebär främst akuta psykiatriska vårdinsatser t.ex: psykiatriska bedömningar inklusive suicidriskbedömningar, stöd, rådgivning och vägledning per telefon, bokade individuella mottagningsbesök samt att tillsammans med läkare vid mottagningsbesök eller hembesök medverka vid akuta insatser. Som sjuksköterska har du även arbetsledaransvar under jourtid. Dokumentation görs i journalsystem Take Care. 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning. Heltid (38:15), schemalagd arbetstid, 2 helger av 5.

Tillträde enligt överenskommelse. 

 

Kvalifikationer: 

Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i psykiatri. Meriterande är erfarenhet av liknande verksamhet och akutpsykiatri. Då hembesök sker är körkort ett krav. 

 

Personliga egenskaper: 

För att arbeta i en akutpsykiatrisk verksamhet krävs stor flexibilitet, god samarbetsförmåga samt god förmåga att prioritera gällande vårdbehov i ett akutpsykiatriskt skede. Som person är du driven och lösningsorienterad som är framgångsfaktorer för att lyckas med uppdraget hos oss.

 

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!Information om tjänsten lämnas av: 

Enhetschef Margaretha Sandved 08-123 681 06

HR-konsult Johanna Staf 08-123 387 56

 

Övrig information: 

Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, tjänstepension, flertalet försäkringar samt utökad semester efter 40 år.

För att motverka spridning av MRSA tillämpar via även SLSO:s friskhetsintyg innan nyanställning vilket innebär en hälsoundersökning med kontroll av ev. MRSA.

 Varmt välkommen med Din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/
Är du intresserad av tjänsten på Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Mobila Akutenheten? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2022-07-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.