Enhetschef till avd. 54 Akut- och heldygnsvården Beroendecentrum Stockholm

Ledig tjänst på Beroendecentrum Stockholm, Sektionen för Akut- och heldygnsvård

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Beroendecentrum Stockholm, Sektionen för Akut- och heldygnsvård i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-14.

Hitta till arbetsplatsen på Beroendecentrum Stockholm, Sektionen för Akut- och heldygnsvård

Arbetsplatsen hos Beroendecentrum Stockholm, Sektionen för Akut- och heldygnsvård ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Beroendecentrum Stockholm, Sektionen för Akut- och heldygnsvård
Organisationsnummer 2321000016 (REGION STOCKHOLM)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-14

Beroendecentrum Stockholm, Sektionen för Akut- och heldygnsvård Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.Avdelning 54 är en specialiserad slutenvårdsavdelning som tar emot patienter för abstinensbehandling och behandling av psykiatriska och somatiska tillstånd i samband med beroende av alkohol, narkotika och läkemedel.

Avdelningen har 20 vårdplatser och vi vårdar även patienter enligt LPT och LVM. Vi arbetar tillsammans i vårdlag bestående av sjuksköterskor, skötare och läkare. Avdelningen är också en klinisk utbildningsavdelning (KUA) där vi tar emot skötarelever, sjuksköterskestudenter, medicinkandidater och sjuksköterskor under specialistutbildning.

Vår enhetschef för avdelning 54 ska efter många år som uppskattad chef inom Beroendecentrum gå vidare mot nya utmaningar. Vi söker därför hennes efterträdare som tillsammans med ett välfungerande team av medarbetare vill fortsätta att utveckla avdelningen.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med stort mått av eget ansvar där vårdutveckling spelar en central roll. Du kommer till en välfungerande arbetsplats med engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att ge våra patienter bästa möjliga vård.

Inom Beroendecentrum Stockholm ger vi dig stora möjligheter att utvecklas i ditt ledarskap. Vi har ett brett utbud av olika ledarskapsutbildningar och erbjuder även dig som chef att delta i chefsnätverksgrupper. För oss är det också viktigt att våra medarbetare har en arbetsplats där man trivs och mår bra. Bland annat erbjuder vi en timmes friskvård per vecka, 3000 kronor i friskvårdsbidrag per år och fri sjukvård i öppenvård.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du ett övergripande ansvar för att leda och organisera det löpande arbetet samt tillvarata medarbetarnas kompetens och uppmuntra till deras utveckling tillsammans med en biträdande enhetschef. Enhetschefen ansvarar för arbetsmiljö, budget och omvårdnadsarbetet samt uppföljning av produktionstal och kvalitetsindikatorer. Du sitter med i sektionens ledningsgrupp som består av sektionschef, biträdande sektionschef, fyra andra enhetschefer samt medicinsk ledningsansvarig läkare.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Du bör också ha minst två års erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet av beroendevård/och eller psykiatrisk vård är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker efter en enhetschef som med engagemang och hjärta kan fortsätta att driva och utveckla avdelningen. Som person ser vi att du är tydlig och strukturerad. Du lever upp till vår värdegrund om patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje. Vidare är du trygg i din ledarroll och kan utveckla och engagera dina medarbetare, både individuellt och som grupp. Du drivs av ett kvalitetstänk och har en förmåga att genomföra ditt arbete inom satta ramar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på grundbefattning med tre års heltidsförordnande som enhetschef. Om chefskapet fungerar väl kommer chefsförordnandet att förlängas i treårsperioder.

Vi ser fram emot din ansökan!


Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest vid nyanställning.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/
Är du intresserad av tjänsten på Beroendecentrum Stockholm, Sektionen för Akut- och heldygnsvård? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2021-12-14.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.