Servicetekniker

Ledig tjänst på 2Complete AB

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på 2Complete AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-18.

Hitta till arbetsplatsen på 2Complete AB

Arbetsplatsen hos 2Complete AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats 2Complete AB
Organisationsnummer 5568118334 (2Complete AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-18

2Complete AB Är du en engagerad och kunnig mekaniker/servicetekniker som älskar att arbeta med underhåll och reparation av maskiner och produktionslinjer. Du kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa att vår kunds produktion fungerar smidigt och effektivt. På företaget får du möjlighet att arbeta med både äldre maskiner och toppmoderna robotar, vilket ger en varierad och spännande arbetsmiljö.

Vad erbjuder vi?
• En dynamisk och social arbetsplats där du får interagera med många kollegor.
• Möjlighet att vara en del av ett expansivt företag med en spännande framtid.
• Kontinuerlig kompetensutveckling och karriärmöjligheter inom en större organisation.
• En stabil arbetsplats utan långa resor, där du jobbar nära dina kollegor i en stimulerande miljö.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en lagspelare, du är kommunikativ och engagerad i ditt arbete. Som person är du en problemlösare som tillsammans med dina kollegor hittar lösningar för de problem som uppstår dagligen. För att lyckas i rollen krävs det att du:

• har erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller servicetekniker.
• behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande:
• Erfarenhet av servicearbete, särskilt inom elektronik.
• Kompetens inom mekanik.
• Kunskaper om data- och nätverkslösningar.

Vad innebär rollen?
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor med service, underhåll och reparationer av linor i produktionen hos vår kund. Ni kommer tillsammans att arbeta med planerade jobb och akuta reparationer. I rollen krävs det stor flexibilitet då det kan ske förändringar och man måste planera om sin tid.

Arbetsplatsen är i Arlandastaden och arbetstiderna är 8:00-16:30 måndag till fredag.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.
Är du intresserad av tjänsten på 2Complete AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2024-08-18.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb