Snickare - Stockholm

Ledig tjänst på Lassila & Tikanoja FM

Sök ledigt jobb som Reparationssnickare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Lassila & Tikanoja FM i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-17.

Hitta till arbetsplatsen på Lassila & Tikanoja FM

Arbetsplatsen hos Lassila & Tikanoja FM ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Reparationssnickare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Lassila & Tikanoja FM
Organisationsnummer 5564732260 (Lassila & Tikanoja FM AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-17

Lassila & Tikanoja FM L&T FM AB (Lassila & Tikanoja) hjälper våra kunder att bibehålla och utveckla värdet i deras fastigheter samtidigt som vi värnar om människan och världen vi lever i. Vi gör det genom att leverera innovativa, ansvarsfulla och långsiktigt hållbara servicelösningar som underlättar vardagen för våra kunder, deras hyresgäster och besökare. Det är så vi bidrar aktivt till en cirkulär ekonomi.

Tjänsten

Som snickare kommer du att självständigt utföra snickeriarbeten, från montering av hyllor till mindre om- eller tillbyggnader i befintliga lokaler. Du kan även delaktig i större projekt gällande ytskiktsrenoveringar samt ombyggnationer. Dessutom kommer du att jobba med rivning samt återställning efter vattenskador.

Du blir en del av ett arbetsteam som arbetar enskilt utifrån arbetsorderna samt i grupp. Du kommer att samarbeta med olika tekniker som jobbar bland annat med drift, vvs, ventilation eller el. Utöver ett bra samarbete och arbeten som flyter på smidigt, strävar vi efter tilläggsförsäljning.

Placeringen är på Solna Sjukhusområde, och du kommer att dela din vardag med ett 30 tal andra L&T:s medarbetare som jobbar med drift och underhåll av sjukhusets lokaler. Du rapporterar till gruppchefen som är din närmsta chef.

Kvalifikationer

• Dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom snickeri och/eller byggprojekt
• Heta arbeten, liftutbildning
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av matt-läggning samt målningDin profil

Vi söker dig som är social och har service nära hjärtat, eftersom du jobbar nära kunden och personal som också vistas i lokalerna. Du behöver självständigt kunna utföra dina arbetsuppgifter och ha en förmåga att planera och organisera ditt eget arbete. Samtidigt som du är del av ett team med medarbetare med olika kompetenser som ibland behöver samarbeta kring olika projekt, vilket innebär att du också behöver vara en teamspelare.

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Platschef Stefan Porkka på telefonnummer: 073 085 71 55 eller Gruppchef Amir Muratovic, +46 76 119 46 49

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Är du intresserad av tjänsten på Lassila & Tikanoja FM? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reparationssnickare är 2024-03-17.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb