Arbetsledare till Senab Logistik i Stockholm

Ledig tjänst på Senab

Sök ledigt jobb som Reparationssnickare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Senab i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-06.

Hitta till arbetsplatsen på Senab

Arbetsplatsen hos Senab ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Reparationssnickare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Senab
Organisationsnummer 5562991447 (Senab AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-06

Senab Till vår logistikverksamhet i Stockholm söker vi en kundfokuserad Arbetsledare med erfarenhet av att hantera komplexa leveranser av möbler och inredning. Vår logistikavdelning är en mycket viktig del när det gäller att förverkliga vårt kundlöfte i att leverera en upplevelse från första mötet till sista skruven och ser till att alla bitar faller på plats, i rätt tid och till rätt pris. Som arbetsledare arbetar du tätt ihop med våra montörer, teamchefen, planerare, säljare samt med våra projekt-koordinatorer för att slutföra framgångsrika projekt hos våra kunder.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi är nyfikna, respektfulla och kunskapsgivande.Dina arbetsuppgifter

Inspektera leveransplats hos kund för att säkerställa att nödvändiga förutsättningar för leveranser och varuintag finns.

Tillsammans med Planeraren och Teamchefen resursplanera inför uppdrag: tidsåtgång, bemanning och nödvändig utrustning.

Att söka och skaffa nödvändig information om kunduppdraget för att kunna säkerställa att det utförs på ett så korrekt och effektivt sätt som möjligt.

Informera om, leda och fördela arbetet hos kund. Du är också en del av montageteamet som utför montaget på plats.

Rapportera avvikelser till planerare, teamchef och claims i god tid och dagligen.

Att dagligen säkerställa återrapportering av arbetad tid, såväl intern som extern.

Tillsammans med Teamchefen och Planerare ta fram och utveckla rutiner samt se till att dessa efterlevs.

Arbeta aktivt med samverkan inom företaget.

Se till att vi följer monteringsanvisningar för möbler och säkerställer att de monteras korrekt.

Se till att vi håller god ordning i våra lokaler, våra bilar och hos våra kunder.

Vara en affärsmässig lagspelare, hjälpa till att utbilda nyanställda medarbetare och vara ett gott föredöme.

Stödja Teamchefen i arbetet med ständiga förbättringar och utmana vedertagna arbetssätt.Din profil

Vi letar efter någon som förstår vikten av att arbeta strukturerat, noggrant och där styrkan ligger i att driva arbetet mot mål och att slutföra uppgiften på utsatt tid med önskad kvalitet. Du är engagerad och drivs av att förbättra och brinner för ordning och reda. Du behöver vara en affärsmässig och prestigelös ledare med god vana av att montera möbler.

Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och har lätt att kommunicera.

Du trivs bäst när du samarbetar, får andra att växa och du är van att arbeta i projektform.

Känner du igen dig i beskrivningen på våra förväntningar? Vill du vara med och bygga framtidens Senab? Då kan du vara precis den vi söker, välkommen med din ansökan!Bra att veta

Vi är anslutna till kollektivavtal - Svensk Handel.

Tjänsten är på 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.Hur söker jag tjänsten?För ytterligare information om tjänsten, kontakta Teamchef Logistik Stockholm
Almir Hajric 0765-33 50 05 alt. almir.hajric@senab.com

Vi läser ansökningarna löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-10-20.Mer om SenabVår första inredning såg dagens ljus 1975. Idag är Senab en av Nordens ledande leverantörer av möbler och inredning för kontor, showrooms, hotell, restauranger, skolor, universitet, vård och omsorg. Senab finns på elva orter i Sverige och är en del av Edsbyn Senab-koncernen tillsammans med våra syskonverksamheter i Norge, Kina och Nordamerika. I koncernen ingår även Edsbyverken där vi har tillgång till egen produktutveckling och produktion.Vi vet att när människor mår bra och får växa med sina utmaningar, spirar verksamheter. Vår filosofi är att inredningen utgör en viktig pusselbit genom att skapa rätt förutsättningar. Vi kallar det för inre kraft - skillnaden vi vill skapa tillsammans med dig.Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Senab? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reparationssnickare är 2024-04-06.

Sök andra jobb som reparationssnickare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb