Renhållningschaufför på Återvinningsbolaget

Ledig tjänst på Återvinningsbolaget

Sök ledigt jobb som Renhållningsförare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Återvinningsbolaget i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Återvinningsbolaget

Arbetsplatsen hos Återvinningsbolaget ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Renhållningsförare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Återvinningsbolaget
Organisationsnummer 5567792717 (Återvinningsbolaget i stockholm 2008 AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Återvinningsbolaget

Återvinningsbolaget har utvecklat insamlingssystem för restprodukter sedan 2008. I dagsläget arbetar vi i huvudsak med insamling av källsorterat material från verksamheter i Stockholm Stad. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbete och som innehar C-körkort samt YKB. Tjänsten kan tillsättas omgående. Arbetsuppgiften är att samla in källsorterat material från Återvinningsbolagets kunder i Stockholm Stad med baklastande lastbilsfordon.


Är du intresserad av tjänsten på Återvinningsbolaget ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Renhållningsförare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som renhållningsförare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb