Registrator - arbeta med informationshantering i Regeringskansliet

Ledig tjänst på Regeringskansliet

Sök ledigt jobb som Registrator i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Regeringskansliet i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-03.

Hitta till arbetsplatsen på Regeringskansliet

Arbetsplatsen hos Regeringskansliet ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Registrator
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Regeringskansliet
Organisationsnummer 2021003831 (Regeringskansliet)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Regeringskansliet RK Informationsförvaltning
 
Har du erfarenhet av dokument- och ärendehantering samtidigt som du har en hög grad av servicekänsla och säkerhetsmedvetande? Då kan vi erbjuda ett arbete i händelsernas centrum. 
 
Din arbetsdag. Sveriges morgondag.
Rollen som registrator passar dig som är samhällsintresserad och har ett intresse för utveckling inom dokument- och ärendehantering. Arbetet kräver att du är pedagogisk och intresserad av att ge råd och service. Gemensamt för arbetsuppgifterna är att du arbetar med informationshantering och är med och bidrar till samhällsnytta. Mot allmänheten är du i många fall första ingången till verksamheten, där du exempelvis vägleder och besvarar frågor inom ramen för ditt uppdrag. 
Förvaltningsavdelningen på Regeringskansliet ansvarar för registratorsverksamheten för alla departement. Som registrator arbetar du mot ett eller flera departement. Du arbetar i ett stort arbetslag och eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är flexibel och självgående.
 
Läs mer om vår verksamhet på www.regeringen.se.
 
Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning som Registrator eller inom Arkiv- och informationsvetenskap alternativt att du har skaffat dig motsvarande erfarenhet i tidigare arbete. 
Du har god datorvana och kunskaper i regelverket kring offentlighet och sekretess. Erfarenhet av att hålla utbildning och förmedla information till verksamheten är meriterande, liksom erfarenhet av regelverket kring säkerhetsskydd. Har du erfarenhet från Regeringskansliets verksamhet eller annan myndighet är det en styrka för rollen. 
 
Dina egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad då du har många olika kontaktytor i ditt arbete. Du är van att arbeta självgående med hög grad av noggrannhet. Som en del i en stor arbetsgrupp är god samarbetsförmåga en självklarhet för dig. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift. 
 
För att du ska trivas i rollen tror vi att det är en fördel om du är samhällsintresserad och har ett intresse för utveckling inom digitaliserad ärendehantering. 
 
Övrigt
Tjänsten är en till tillsvidareanställningar. Anställningen inleds med en 6 månaders provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 
Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du måste vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. 
 
Är du intresserad?
Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Therése Westerlund som är gruppchef på sektionen, på 08- 405 45 54. Du är också välkommen att kontakta HR-handläggare Maria Morin 08-405 55 09. Fackliga representanter nås via Regeringskansliets växel, 08-405 10 00, Johan Strokirk (Saco) och Peter Backéus (ST). Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 3 mars 2024. 
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige och förverkliga sin politik. Här arbetar 4 800 personer, varav 600 utomlands. Regeringskansliet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och vi arbetar aktivt för att vara en arbetsplats fri från diskriminering. Förvaltningsavdelningen ansvarar för myndighetsövergripande frågor som förändrings- och förnyelsearbete, ekonomi, arbetsgivarfrågor, kompetensförsörjning, kommunikation, säkerhet, it, bibliotek, arkiv och registratur samt för den gemensamma servicen i Regeringskansliet.
Är du intresserad av tjänsten på Regeringskansliet? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Registrator är 2024-03-03.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb