Projektledare inom Elkraft till Netel!

Ledig tjänst på Academic Work

Sök ledigt jobb som Projektledare, IT i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Academic Work i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är Heltid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-04-19.

Hitta till arbetsplatsen på Academic Work

Arbetsplatsen hos Academic Work ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Projektledare, IT
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Academic Work
Organisationsnummer 5565595450 (Academic Work Sweden AB)
Anställningsvillkor Heltid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-19

Academic Work Netel är ledande specialister på kritisk infrastruktur i norra Europa. Dom har över 20 års erfarenhet av att utföra projekt samt service och underhåll åt branschens största aktörer inom kraft, telekommunikation, vatten och avlopp, fjärrvärme samt tillhörande markentreprenad.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en Projektledare till Netel där du blir en del av ett kontor på ungefär 25 personer. Du kommer att arbeta i en verksamhet som präglas av ett starkt hållbarhetstänk där du blir en central del i deras tillväxtresa framåt. I rollen som Projektledare kommer du att utgå från kontoret i södra Stockholm men vara ute på olika arbetsplatser ungefär 40% av din tid vilket innebär att dina arbetsdagar är varierande.

Som projektledare kommer du bland annat att ansvara för att säkra lönsamma projekt och leveranskvalité utifrån avtalade villkor. Du kommer att arbeta med prognoser, bedöma resurs, material och kompetensbehov och på så vis säkerställa att projekten håller fastställd tidplan. Vidare kommer du även att säkerställa att projekten är ekonomiskt lönsamma genom att optimera kassaflödet samt minimera projektens kostnader.

Du erbjuds
- Kollektivavtal
- Förmånsbil
- Förmånligt friskvårdsbidrag
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Frihet under ansvar
- En möjlighet att komma in i en bransch som har en stark tillväxt framför sig

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning på minst gymnasienivå
- Har runt 3 års erfarenhet av att ha arbetat som projektledare på ett entreprenadbolag inom elkraft
- Är fullt flytande i svenska samt har grundläggande kunskaper i engelska då de båda används i tjänsten
- Innehar ett B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Resultatinriktad
- Kommunikativ
- Självgående
- Problemlösande

Övrigt
- Start: Enligt överenskommelse
- Arbetsplats: Du utgår från Stockholm men arbetet innefattar en del resor i tjänst
- Arbetstider: 08.00-17:00
- Då anställningen är säkerhetsklassad krävs det att du genomgår en bakgrundskontroll

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Netel här!
Är du intresserad av tjänsten på Academic Work? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Projektledare, IT är 2024-04-19.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb