Ortodontiassistent

Ledig tjänst på No.8 Ortodonti AB

Sök ledigt jobb som Ortodontiassistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på No.8 Ortodonti AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-16.

Hitta till arbetsplatsen på No.8 Ortodonti AB

Arbetsplatsen hos No.8 Ortodonti AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Ortodontiassistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats No.8 Ortodonti AB
Organisationsnummer 5593036592 (No.8 Ortodonti AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-16Vi på No.8 ortodonti söker erfarna Ortodontiassistenter till våra moderna tandreglering-specialist kliniker i Stockholm

No.8 Ortodonti driver endast med tandreglering och har ortodonti kliniker i Stockholm. Region patienter och privata patienter i alla åldrar är välkomna till oss för nödvändig ortodonti behandling. Vi söker efter engagerade medarbetare som vill ansluta sig till vårt team.  

Vi söker dig som brinner för ortodonti. Antingen är du erfaren eller ny i ortodontibranschen, men du älskar att jobba delegerat med patienter i alla åldrar som har fast och avtagbar tandreglering. Dina arbetsuppgifter blir varierat. Du kommer främst att jobba delegerat med ortodonti patienter som behandlas med fast eller avtagbar tandställning samt aligners. Sedvanliga arbetsuppgifter tillhörande en tandläkarpraktik tillkommer som bokningar, uppföljning av patienter och steril. Du ska vara behörig ortodontiassistent eller behörig tandsköterska med längre erfarenhet av ortodonti. Du ska kunna svenska språket flytande skriftligt och muntligt.  Vi erbjuder nödvändig kompletterande införing i behandling med aligners, och vår journalsystem Opus till de rätta kandidaterna. 

Vi vill gärna se att kandidaten är nyfiken och intresserad i Ortodonti, och är villig att utvecklas och ta ansvar. Du ska kunna kommunicera väl muntligt och skriftligt, speciellt med barn och ungdom, vara motiverad i att hjälpa patienterna, och  skapa bra relation till patienter i alla åldrar. Du blir en del av en glad team som samarbetar gott, har öppen kommunikation och strävar efter kvalitet och nöjda kunder. 

Du får jobba i nyrenoverade lokaler med topp-modern och digitaliserad utrustning. Arbetstiden är fast vardagar på dagtid. Goda förmåner och konkurrenskraftig lön erbjuds rätt kandidat.  

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor och funderingar. 

Vi ser fram emot ditt CV och ansökan. Skicka gärna direkt till minou@no8ortodonti.se så hör vi av oss. 


Är du intresserad av tjänsten på No.8 Ortodonti AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ortodontiassistent är 2023-12-16.

Sök andra jobb som ortodontiassistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb