Jr mjukvaruutvecklare till fordonsjätte

Ledig tjänst på Framtiden AB

Sök ledigt jobb som Mjukvaruutvecklare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Framtiden AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Tillsvidareanställning 40 Timmar. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-04.

Hitta till arbetsplatsen på Framtiden AB

Arbetsplatsen hos Framtiden AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Mjukvaruutvecklare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Framtiden AB
Organisationsnummer 5566865142 (Framtiden i Sverige AB)
Anställningsvillkor Tillsvidareanställning 40 Timmar
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Framtiden AB Nu söker vi junior utvecklare med intresse för virtuella simuleringar inom fordonsindustrin! Ser du dig själv som mjukvaruutvecklare och vill jobba med några av de bästa inom sitt område i världen? Ansök idag, urval sker löpande! Arbetsuppgifter I denna roll kommer du gå in som junior mjukvaruutvecklare inom främst python. Teamets syfte är att utveckla simuleringsverktyg för hur vår kunds fordon kan testas utan att behöva rulla på vägarna. Det som testas är styrfunktioner för lastbilar och bussar kopplade till exempelvis batteri- och e-mobility-funktioner. Gruppen bygger med andra ord testsimuleringar för att kunna testa fordon effektivare och mer hållbart. Detta är en teknik som gruppen är väl utvecklade på jämfört med många aktörer runt om i världen. I den här rollen kommer du framförallt att arbeta med nyutveckling samt vidareutveckling av redan befintliga system, arbeta fram metoder och verktyg och processer för mjukvaruplattformar. Dessutom ingår det i jobbet att implementera och konfigurera system och verktyg och stötta teamet med teknisk problemlösning. Du kommer att tillhöra utvecklingsavdelningen där det i nuläget arbetar ett team om sju personer. Du kommer att programmera i Python, C++, MATLAB och Simulink. Citat från medarbetare: "Det roligaste med jobbet är bredden som det innebär. Allt från modellering i Simulink, djupdykning i koden för något styrsystem till att programmera ett gui verktyg i python. Eftersom vi jobbar i en "tools" grupp innebär det också att vi behöver kommunicera med flera andra grupper på Scania vilket jag personligen uppskattar eftersom det dagliga arbetet blir mer varierat och man får lära känna nya människor." Din profil Som junior mjukvaruutvecklare ser vi att du har nedan krav uppfyllda: •Högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område (Mekatronik, datateknik, elektroteknik, teknisk fysik osv, inriktning mjukvara) •Engelska i tal och skrift •Kunskap i Python Meriterande: •Matlab, Simulink, C ++ •Kunskap i Inbyggda system •Svenska i tal och skrift Rollen som mjukvaruutvecklare hos vår kund är social och kreativ. Därför ser vi gärna att du är såväl relationsskapande som lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba och hoppas att din största drivkraft är att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Det är viktigt för vår kund att du gillar att jobba i team och alltid sätter teamet i första rum. Övrig information: Anställning: Du kommer bli anställd direkt av vår kund Process: Intervju via Framtiden - Intervju hos kund - Personlighetstest – Bakgrundskontroll – Beslut Ort: Södertälje Start: enligt överenskommelse Vi ser fram emot din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Framtiden AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Mjukvaruutvecklare är 2023-10-04.

Sök andra jobb som mjukvaruutvecklare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb