Maskintekniker med fokus på avhjälpande tekniskt underhåll

Ledig tjänst på Stockholm Vatten och Avfall

Sök ledigt jobb som Maskintekniker, vattenverk i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Stockholm Vatten och Avfall i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-12.

Hitta till arbetsplatsen på Stockholm Vatten och Avfall

Arbetsplatsen hos Stockholm Vatten och Avfall ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Maskintekniker, vattenverk
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Stockholm Vatten och Avfall
Organisationsnummer 5562106855 (Stockholm Vatten AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Stockholm Vatten och Avfall

Med fokus på underhåll av pumpstationer

Vi levererar dricksvatten och avleder avloppsvatten för 1,5 miljoner kunder varje dag. Detta genom ett effektivt underhållsarbete där vi säkerställer driften av våra ca 1000 anläggningar tillhörande ledningsnät (pumpstationer, vattenreservoarer mm.). Vi jobbar tillsammans med våra långsiktiga bolagsmål för att skapa världens mest hållbara stad.

Enheten består av drygt 35 medarbetare där vi jobbar med teknik-och el underhåll samt planering och utveckling.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Vi har mycket höga krav på leveranssäkerhet och dricksvattenkvalitet, en grundförutsättning för detta är ett väl fungerande underhåll.

Som maskintekniker/underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta i gruppen för avhjälpande underhåll (AU), där du även kommer att jobba med förebyggande underhåll samt vissa renoveringsarbeten. Underhållet sker främst med fokus på pumpar, ventiler och fastighetsskötsel.

Dina erfarenheter och bakgrund

För att lyckas i rollen som maskintekniker hos oss behöver man tycka om att samarbeta och ha ett genuint intresse för verksamheten. Du bör ha några års yrkeserfarenhet av modern underhållsverksamhet, certifiering och relevant utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med underhåll av pumpar och/eller fastighetsunderhåll samt VA.

Vi anser att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför står omtanke som högst i fokus när det handlar om våra medarbetare och kunder, därför krävs här ett högt säkerhetstänk samt att våga vara driven i ständiga förbättringar. Arbetet kräver god datorvana och det är meriterande om du har goda kunskaper i underhållssystem.

Körkort B är ett krav för att kunna utföra arbetet.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Om du tycker att du känner igen dig i beskrivningen och att jobbet ser intressant ut så ser vi fram emot din ansökan. Sök jobbet senast den 12 juni.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du arbetsledare Stefan Tenglund på 08-522 128 05 eller via mejl till: stefan.tenglund@svoa.se. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls kundtjänst på telefon: 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar. Stockholmsregionen är i dagsläget en av Europas snabbast växande regioner. Befolkningstillväxten tillsammans med klimatutmaningar och långsiktiga klimat- och hållbarhetsmål inom staden innebär stora krav på Stockholm Vatten och Avfalls verksamheter.

Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad av tjänsten på Stockholm Vatten och Avfall? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskintekniker, vattenverk är 2022-06-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.