Digital Marketing Specialist till Comdeva

Ledig tjänst på E-commerce Recruit

Sök ledigt jobb som Marknadsförare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på E-commerce Recruit i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-10-01.

Hitta till arbetsplatsen på E-commerce Recruit

Arbetsplatsen hos E-commerce Recruit ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Marknadsförare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats E-commerce Recruit
Organisationsnummer 5568603152 (Jbp Detalj- & Partihandel AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-10-01

E-commerce Recruit Vi söker dig som vill vara med och skapa digital tillväxt för olika kunder i Norden och Europa. På Comdeva får du möjligheten att arbeta med flertalet kända varumärken och bli en del av ett snabbväxande team som brinner för e-handel och digital marknadsföring!

Om Comdeva
Comdeva hjälper företag att växa snabbt med såväl strategiskt som operativt stöd inom e-handel, digital marknadsföring och varumärkesbyggande. Bolaget arbetar som en strategisk advisory partner till ledning och ägare, som en oberoende teknologileverantör och som en operativ partner som arbetar kontinuerligt med att bidra till ökad omsättning och lönsam tillväxt.

Om tjänsten
Som Digital Marketing Specialist kommer dina övergripande arbetsuppgifter vara att öka varumärkeskännedom och driva relevant och kostnadseffektiv trafik i olika digitala kanaler genom bl.a. SEO, paid social media, kampanjarbete och SEM. Du kommer att ta fram, testa, optimera och följa upp kampanjer för olika kunder och varumärken tillsammans med ett kompetent och drivet team. I övrigt kommer din roll fokusera inom områdena;

- Uppföljning, analys, utvärdering och optimering av KPI:er
- Segmentering, A/B-test och målgruppsanalys
- Optimera och analysera data
- Paid social media i kanaler som Facebook, Instagram, m.fl.
- Kunskap från Wordpress, Episerver, WooCommerce, Magento, Salesforce, Shopify eller övriga webbpubliceringssystem ses som starkt meriterande


Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har en relevant utbildning inom digital marknadsföring och/eller e-handel med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Din erfarenhet i antal år är inte det viktigaste utan avgörande för rollen är ditt driv och vilja för att bli bolagets nästa digitala marknads-stjärna. Du gillar att hitta nya sätt att arbeta på och grundar dina beslut på data utan att tumma på varumärke och kundupplevelse. Har du även följande erfarenheter ser vi stor potential för framgång i rollen;

- Erfarenhet av SEO, Google Data Studio, SEM och FB Business
- Kunskap och kompetens inom nyhetsbrev och kampanjarbete onsite
- Google Analytics & Excel
- Engelska och Svenska - flytande i tal och skrift


Som person är du nyfiken, proaktiv och en riktig lagspelare. Du visar stort engagemang, sprider gärna glädje och främjar teamwork. Du har ett starkt resultatfokus i en prestigelös framtoning och gillar när du har många projekt i gång parallellt.

Comdeva erbjuder
Comdeva erbjuder flexibla arbetstider och arbetsplatser. Det innebär i praktiken att det är resultatet som räknas och inte platsen där du är placerad, behöver du arbeta flexibelt hemifrån så är det inga problem. Comdeva erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, årlig utbildningsbudget och möjlighet för alla anställda att arbeta med sin egen utvecklingsplan. Du ansluter till ett riktigt positivt gäng med ambitiösa kollegor som har kul och arbetar med passion för det de brinner för. Som bolag är det viktigt att ha kul på jobbet, medarbetarna ska tillsammans utvecklas yrkesmässigt och som människor. Om du har arbetat på Comdeva och går vidare i karriären så är den största önskan att alla som lämnar ser tillbaka på din tid i bolaget med stolthet.

Placering & Start
Tjänstens placering är i Stockholm med månadsvisa besök på bolagets huvudkontor i Enköping.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Zophia Karlsson, på zophia@ecommercerecruit.se eller +46(0)709 - 367 040

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Comdeva #ecommerce #ehandel #marknadsföring #ecommercerecruit #karriär
Är du intresserad av tjänsten på E-commerce Recruit? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Marknadsförare är 2021-10-01.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.