Tågförare Roslagsbanan

Ledig tjänst på Transdev

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Transdev i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-11-01.

Hitta till arbetsplatsen på Transdev

Arbetsplatsen hos Transdev ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Transdev
Organisationsnummer 5560424391 (Transdev Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-11-01

Transdev Vill du köra tåg på Roslagsbanan? Ta chansen nu!

Vi söker nya Tågförare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du får en betald utbildning hos oss och en trygg anställning med bra villkor. Nästa utbildning startar under första kvartalet 2025. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag!

Mer om tjänsten

En Tågförare på Roslagsbanan har ett viktigt uppdrag att köra tågen tryggt, bekvämt och punktligt för våra resenärer. Du håller löpande kontakt med trafikledare och andra kollegor, informerar dem om din körning och får stöd i olika situationer, så att allt flyter på och tågen går enligt tidtabell. Du jobbar heltid och har ett schema som varierar mellan dag, natt och helg.

Vi söker dig som:
  • har fyllt 20 år (Krav enligt Lag 2011:725 om behörighet för lokförare)
  • behärskar svenska språket mycket bra i både tal och skrift

Det är ett stort plus (men inget måste) om du har:

  • godkänd examen från lokförarutbildning och giltigt lokförarbevis
  • tidigare erfarenhet som lokförare eller tågförare

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper:

  • Strukturerad & Noggrann: Du tar till dig ny information effektivt.
  • Säkerhetsmedveten: Du är stabil och ansvarsfull med ett starkt servicefokus.
  • Stresstålig: Du behåller koncentrationen och har snabba reflexer samt problemlösningsförmåga.
  • Kommunikativ: Du är lyhörd, uttrycker dig klart och trivs i samarbete.
  • Punktlig: Du värdesätter och respekterar tider, vilket uppskattas av andra.
Urvalsprocessen

Vi ser fram emot din ansökan och använder olika metoder för att lära känna dig och förstå dina personliga egenskaper bättre. Utvalda kandidater får göra ett första urvalstest online. Därefter följer personliga intervjuer och yrkespsykologiska tester. Du måste också uppfylla Transportstyrelsens hälsokrav, som innebär att du ska göra en trafikmedicinsk undersökning samt visa att du inte har några problem med alkohol eller droger. Läs mer här!.

Transdev vill tillvarata de kvaliteter som mångfald skapar och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Varför välja Roslagsbanan?

Roslagsbanan är en lokalbana som får beröm av kunder för trafikhantering och bemötande. Vi satsar på framtiden med nya tåg och depåer. Som tågförare får du ett omväxlande jobb och kan uppleva den fantastiska naturen längs banan.

Efter fyra månaders förarutbildning är du redo för rollen som tågförare. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor enligt kollektivavtal och ytterligare förmåner såsom friskvårdsbidrag på 3000kr per år. Under utbildningstiden erhålls en utbildningslön, som efter godkänd utbildning höjs till ordinarie lönenivå. Våra tågförare har möjligheter till fortsatt utveckling, som att bli handledare eller arbeta med trafikledning.

Roslagsbanan har ca 300 medarbetare och transporterar 55 000 resenärer varje dag.

Din ansökan

Vi driver rekryteringsprocessen löpande och det innebär att vi tillsätter rollen efter hand som vi kan erbjuda platser på vår förarutbildning. Gör därför din ansökan redan i dag, så håller vi dig informerad om fortsättningen. Under sommarmånaderna är många hos oss lediga och vi ber om förståelse för att återkopplingar eller svar på frågor kan dröja längre än normalt.

Har du frågor om tjänsten eller anställningsprocessen, skicka ett mail till oss på: Roslagsbanan.rekrytering@transdev.se

Vänligen notera att av GDPR-skäl tar vi inte emot ansökningar via mail. Ansök enkelt genom att klicka på knappen "Skicka Ansökan" i denna annons.

Om Transdev

Transdev Sverige har cirka 7500 medarbetare i Sverige, från norr till söder. Vi är en av landets största operatörer och har ett erbjudande med flera färdslag som tåg, buss och båt. Vår ambition är att vara ett trafikföretag som driver utveckling i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group med över 100 000 anställda och driver persontrafik med transportlösningar i 19 länder. Som medarbetare på Transdev får du arbeta i en spännande bransch som fyller en viktig samhällsfunktion.


Är du intresserad av tjänsten på Transdev ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2024-11-01.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb