TSP söker teckenspråkig personal!

Ledig tjänst på Team Olivia: Affärsområde Omsorg

Sök ledigt jobb som Ledsagare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Team Olivia: Affärsområde Omsorg i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Timanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på Team Olivia: Affärsområde Omsorg

Arbetsplatsen hos Team Olivia: Affärsområde Omsorg ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Ledsagare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Team Olivia: Affärsområde Omsorg
Organisationsnummer 5594385311 (Team Olivia Omsorg AB)
Anställningsvillkor Deltid Timanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-07-31

Team Olivia Group
Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. I koncernen ingår drygt 35 bolag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg samt hemomsorg. Bolaget sysselsätter idag drygt 12 000 medarbetare och blev år 2023 utsedd till ett av årets Karriärföretag.

Om Olivia Hemomsorg

Olivia Hemomsorg är ett väletablerat företag som ingår i koncernen Team Olivia och är idag fördelat på 18 verksamheter som alla kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar.TSP söker teckenspråkig personal - TSP är en del av Olivia Hemomsorg och inriktar sig till att finnas som hjälp och stöd till personer som är döva. Du behöver därför vara fullt teckenspråkig.

Om rollenDet huvudsakliga uppdraget som timanställd inom TSP- Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitét i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån individens behov och önskemål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Hjälpa våra kunder med bland annat hygien, förflyttningar, klädsel, måltider, inköp och städning

God service och gott bemötande

Dokumentation kring kunderna (digitalt på telefon)

Dagligt samarbete med kollegor

Resor inom Stockholm förekommer

Om dig

Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt.

Kvalifikationer:

Körkort

Fullt teckenspråkig

Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift då du är den som hjälper den enskilde i olika situationer

Har kunskap om minoritetsspråk

Har vana att arbeta med döva

Förmåner:

Vi erbjuder friskvårdsbidrag 2000kr/år

Anställningsform: Timanställning (Dag, kväll och helg)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Team Olivia: Affärsområde Omsorg? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ledsagare är 2024-07-31.

Sök andra jobb som ledsagare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb