Extrajobb för studenter i Stockholm

Ledig tjänst på Jobwise

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Jobwise i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på Jobwise

Arbetsplatsen hos Jobwise ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Jobwise
Organisationsnummer 5590271242 (Jobwise AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-31

Jobwise Är du student och letar efter ett flexibel extrajobb som kan anpassas efter ditt schema? Vi söker studenter för extrajobb vid sidan av sina studier men även inför kommande sommarbehov.

Vi söker nu engagerade och motiverade studenter för en mängd olika positioner inom bla transport, lager, produktion, kundtjänst/support, administration, IT/Data och ekonomi. Oavsett om du drömmer om att vara på vägen som lastbilschaufför, trivas i en aktiv lagermiljö, har ett öga för detaljer inom produktion, vill utveckla dina IT-färdigheter eller utöka din ekonomiska kunskap, har vi möjligheter för dig!

Vi erbjuder:

- Flexibla arbetstider som passar ditt studieliv.

- En chans att samla på dig värdefull arbetslivserfarenhet inom en rad olika områden.

- En inkluderande arbetsmiljö där ditt bidrag värderas högt.

- Möjligheter att utveckla och fördjupa dina färdigheter genom varierade arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:

- Är inskriven i minst 50% studier vid en högskola eller universitet.

- Är ansvarstagande, flexibel och har en positiv attityd till arbete.

- Har möjlighet att arbeta regelbundet, och kan ange specifika dagar och tider som passar för dig.

- Har relevanta färdigheter eller certifikat (för vissa roller kan detta tex inkludera truckkort C-körkort eller ekonomisk utbildning) - meriterande men inte ett krav för alla positioner.

Positioner vi rekryterar för:

-
Transport: Lastbilschaufförer med ansvar för att säkerställa effektiva och säkra leveranser.

-
Lager: Truckförare, orderplockare och andra lagerrelaterade roller där du bidrar till vår logistik- och distributionsverksamhet.

-
Produktion: Roller inom tillverkning och produktion där noggrannhet och effektivitet är nyckeln.

-
Administration: Tjänstemannaroller inom administration, orderhantering, kundtjänst och ekonomi där dina organisatoriska och kommunikativa färdigheter kommer till sin rätt.

-
IT/Data: Positioner som omfattar reparation och byte av hårdvara, samt enklare programmering av mjukvara i enheter som datorer, telefoner och surfplattor.

-
Ekonomi: Roller som kräver ekonomisk förståelse, lämpliga för studenter med ekonomisk utbildning som vill tillämpa sina kunskaper i praktiken.

Intresserad? Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv, din studieinriktning och hur du kan bidra till vårt team.

Vi ser fram emot din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Jobwise? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2024-07-31.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb