Ledigt jobb som lönespecialist till Caverion i Stockholm

Ledig tjänst på Jefferson Wells

Sök ledigt jobb som Löneadministratör i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Jefferson Wells i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Temporary. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-16.

Hitta till arbetsplatsen på Jefferson Wells

Arbetsplatsen hos Jefferson Wells ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Löneadministratör
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Jefferson Wells
Organisationsnummer 5568551104 (Experis AB)
Anställningsvillkor Heltid Temporary
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-16

Jefferson Wells Har du ett stort systemintresse samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom lön? Önskar du arbeta på en HR-avdelning i ett team med ambitiösa och positiva kollegor? Är du en lagspelare som även trivs med att arbeta självständigt och känner dig redo för ett nytt uppdrag? Då kan det vara dig vi söker!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som varar i 6 månader och med möjlighet till anställning hos Caverion efter avslutat uppdrag. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta som uthyrd konsult hos vår kund Caverion i Lindhagen. Vi söker nu en självgående och driven lönespecialist som är redo för nya utmaningar.

Caverion befinner sig nu på en spännande förändringsresa inom digitalisering. Bolaget har nyligen implementerat Workday som deras koncerngemensamma HRM-system och är i en upphandlingsfas av ett nytt lönesystem. Lönekontoret består av 7 personer och hanterar ca 2500 löner.

Arbetsuppgifter
I det här uppdraget som lönespecialist kommer du att arbeta brett med lönefrågor som stöd till verksamheten och till övriga kollegor inom avdelningen. För närvarande har bolaget HR-plus 6 som lönesystem, Workday som HR Master samt tidsskrivning i SAP Cats. Uppdraget innebär ett nära samarbete med medarbetare på framförallt lön, HR & ekonomiavdelningen.

Som lönespecialist har du en viktig roll i det löneteam som ska leverera lönetjänster med hög kvalitet till Caverions medarbetare. Du säkerställer att rätt lön betalas ut i rätt tid i en effektiv process, samt ansvarar för dina specialistområden och backar upp dina kollegor inom andra områden. I rollen ingår även en viss del löpande löneadministration.

Viktiga ansvarsområden i rollen:

* Lönekörning och tillhörande kontroller​
* Rapportering till Skatteverket och övriga myndigheter samt rapportering av statistik till SCB och Svenskt Näringsliv
* Lönecontrolling och ekonomigränssnitt tex avstämningar
* Ge stöd i form av specialistkompetens och utbildning till löneadministratörer
* Pension & försäkring
* Utlandsjobb
* Skattefrågor

Mer specifikt kommer arbetsuppgifterna bestå av:

* Löpande bearbetningar under månaden
* Årsskifte- och semesterårsskifte
* Support och användarstöd
* Kvalitetssäkring av data
* Planera och medverka vid versionsuppdateringar
* Driva och delta i utvecklingsprojekt inom lön och HR
* Bokföring av löner samt avstämningar
* Efterrapportering både internt och externt
* Skattedeklarationer och statistik

Är du rätt person för jobbet?
För att du ska lyckas i detta jobb vill vi att du har:

* Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom lön
* Minst Gymnasieekonomutbildning
* Goda kunskaper i officepaketet, speciellt excel
* Goda kunskaper i engelska såväl muntligt som skriftligt
* Vana av att jobba i team och projektform

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas och passa in i den här rollen ser vi att du besitter god initiativförmåga och drivkraft. Som person är du serviceinriktad, har ett stort systemintresse och är både strukturerad och noggrann.

HR-avdelningen är en positiv arbetsplats med kompetenta medarbetare. Därför hoppas vi att även du är glad, öppen och har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor.


Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Vi finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärplaner med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken.


Ansökan
Ansökan tas inte emot via mejl men har du frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Agneta.Yngwe@jeffersonwells.se eller ring på telefonnummer 08 - 736 28 86. Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Du gör din ansökan genom att klicka på Ansök-knappen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Jefferson Wells? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Löneadministratör är 2021-12-16.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.