Vikariat grundskollärare till åk 2

Ledig tjänst på I Ur och Skur Skolan Skarpnäck

Sök ledigt jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på I Ur och Skur Skolan Skarpnäck i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-11-30.

Hitta till arbetsplatsen på I Ur och Skur Skolan Skarpnäck

Arbetsplatsen hos I Ur och Skur Skolan Skarpnäck ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats I Ur och Skur Skolan Skarpnäck
Organisationsnummer 7696002984 (Personalkooperativet i Ur och Skur Mullekojans E)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-11-30

I Ur och Skur Skolan Skarpnäck

Välkommen till oss på I Ur och Skur skolan i Skarpnäck!

Till januari söker vi en grundskollärare till vår åk 2, då klassläraren går på föräldraledighet. Klassen består av 13 nyfikna och kunskapstörstiga elever. I klassen finns även fritidspersonal med. Du kommer att följa denna klass till de slutar i åk.3. Tjänsten är en 90 % semester tjänst.

I Ur och Skur skolan i Skarpnäck drivs som ett personalkooperativ sedan 20 år tillbaka. Vi är en mindre F-3 skola med ca 55 elever, med tillhörande fritidshem och förskolor. Enhetens styrkor är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum och lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor. Undervisningen bedrivs genom ett upplevelsebaserat lärande både inne och ute, där utomhuspedagogik och friluftsliv är centrala delar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;

Är legitimerad lärare för F - 3, och som har erfarenhet av utomhuspedagogik eller som är nyfiken på att arbeta utifrån det.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument.

Du har en förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar för att bygga de allra bästa relationerna.

Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider.

Du har ett elevfokus och är beredd på att vara flexibel när det gäller organisation/undervisning, för elevernas bästa.

Du har god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling av verksamheten och dig själv.

Du tror på ämnesintegrering som en framgångsrik metod för att skapa lust, engagemang och sammanhang för eleverna.

Du tror på olika verktyg för att förstärka lärandet i form av laborativt material, digitala hjälpmedel.

Vi vill att du har grundskollärarexamen/ lärarlegitimation och ska kunna undervisa i F - 3. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, ledaregenskaper och personlig mognad. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också viktigt i vår rekrytering.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som klasslärare i åk 2.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleverna.

Du bedriver en modern och kreativ undervisning samt hittar strategier för att nå varje elev och stärka hen i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag samarbetar du med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för både elever och personal, samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Vi erbjuder dig

En undervisning som sker växelvis inne/ ute. En liten klass, för att optimera möjligheten att utöva uppdraget. Hos oss erbjuds du ett mycket stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, föräldrar och pedagoger. En liten organisation med en närvarande och engagerad rektor och ett utvecklat elevhälsoarbete. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid samt erbjuds du som anställd friskvårdsbidrag, vaccinationer, avgiftsfria luncher, som tillagas av vår egen kock, arbetskläder, handledning samt fortbildning.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.


Välkommen med din ansökan!Är du intresserad av tjänsten på I Ur och Skur Skolan Skarpnäck? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 är 2023-11-30.

Sök andra jobb som lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb