Förskollärare sökes till förskola i Östberga/Älvsjö

Ledig tjänst på Förskolan Änglan

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Förskolan Änglan i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-19.

Hitta till arbetsplatsen på Förskolan Änglan

Arbetsplatsen hos Förskolan Änglan ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Förskolan Änglan
Organisationsnummer 5590306931 (Hedwig AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Förskolan Änglan

Är du en lagspelare som vill vara med och bygga ett team präglat av transparens och hjälpsamhet? Vill du vara med och göra skillnad och arbeta i ett utvecklingsinriktat team? Då hoppas vi att du söker tjänsten hos oss. Som förskollärare i vårt team förväntas du ha en handledande och en pedagogisk roll. Du är lösningsfokuserad med en god förmåga att kommunicera med övriga medarbetare och föräldrar. Med ett professionellt förhållningssätt och en stark kommunikativ förmåga lyckas du bygga långsiktiga och goda relationer.

I rollen som förskollärare hos Änglans Förskolor bidrar du till att förverkliga vår vision om att skapa en trygg och lärorik miljö där både barn och vårdnadshavare bemöts med värme och respekt. Vi strävar efter att vår förskola ska vara en plats där vi upprätthåller allas lika värde och där vi kontinuerligt arbetar för att öka barnens entusiasm och intresse för livslångt lärande.

Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat, vilket innebär att vi betraktar barnen som betydelsefulla samhällsmedborgare med en naturlig drivkraft att utforska omvärlden. Vi använder pedagogisk dokumentation som ett arbetsverktyg där vi genom observation, reflektion och analys av barnens lärprocesser och utforskande anpassar utbildningen för att utmana barnen i deras lärande. Vi arbetar projekterande vilket innebär att vi utgår från barnens tankar, erfarenheter, intressen och åsikter och förbinder dessa i barnens projekt med läroplanens mål och intentioner som grund.

Vi söker dig som:

 • Har förskollärarlegitimation
 • Behärskar svenska språket i tal och skrift
 • Ser betydelsen i varje möte
 • Är nyfiken och vill utforska tillsammans med barnen
 • Betraktar varje dag som ett lärande äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
 • Har en trygg förankring i förskolans styrdokument
 • Kan arbeta med digitala verktyg
 • Är lyhörd, respektfull och hjälpsam
 • Har mycket goda ledaregenskaper, tar initiativ och är bra på samarbete samt aktivt bidrar till kollegialt lärande
 • Kan ge och ta emot konstruktiv feedback
 • Håller fokus på uppdraget
 • Är lugn, uthållig och handlingskraftig
 • Är flexibel och kreativ

Vi söker nu en ny förskollärare på heltid till vår förskola i Östberga med start i oktober 2023. Vår verksamhet omfattar en avdelning med 19 barn i olika åldrar, indelade i 2 grupper baserade på ålder och behov. För närvarande består arbetsgruppen av 1 förskollärare, 2 barnskötare och 3 resurser. Vi fokuserar mycket på varje barns individuella förutsättningar och lägger särskild vikt vid språkutveckling. Vi letar efter en förskollärare med erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia-inspirerat, samt intresse för arbete med barns språkutveckling i relation till flerspråkighet.


Är du intresserad av tjänsten på Förskolan Änglan ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-19.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb