Business Analyst med intresse för teknik, Solna

Ledig tjänst på Jefferson Wells

Sök ledigt jobb som Kravanalytiker i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Jefferson Wells i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Temporary. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-23.

Hitta till arbetsplatsen på Jefferson Wells

Arbetsplatsen hos Jefferson Wells ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Kravanalytiker
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Jefferson Wells
Organisationsnummer 5568551104 (Experis AB)
Anställningsvillkor Heltid Temporary
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-23

Jefferson Wells Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta på ett välkänt bolag inom detaljhandeln? Är du en god problemlösare som även har förmåga att på ett pedagogiskt sätt förklara komplicerade saker på ett lättförståeligt vis? Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en roll som Business Analyst och har ett öga för detaljer? Då kan det vara dig vi söker!

Om uppdraget
Till ett av de mest spännande och största butiksprojekten hos vår kund söker vi nu en mycket erfaren och driven Business Analyst. Du kommer att analysera, strukturera och lösa komplexa frågeställningar. Det gäller att tänka brett, långsiktigt och att se helheter, samtidigt som du dyker ner i detaljer.

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och som varar fram till juni 2022. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta som uthyrd konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid och arbetet kommer att utföras på kundens kontor i Solna.

Är du rätt person för jobbet?
För att kvalificera till tjänsten ser vi att nedanstående krav uppfylls:

* Mångårig erfarenhet som Business Analyst, orädd och kan ställa rätt frågor för att förstå behov och processer
* Driven och självständig, kan med lätthet sätta dig in i nya områden, planera samt genomföra aktiviteter i samarbete med andra
* Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga för att kunna hantera olika typer av dialoger med intressenter/verksamhet
* God förmåga att samla in krav och behov, så väl funktionella som icke funktionella, och förmedla det till produktägare och inom projektet men även kunna förmedla motkrav till intressenter
* God förmåga att kunna se detaljer men även en helhet
* Problemlösare med god teknisk förståelse och intresse, förmåga att även diskutera lösningsalternativ tillsammans med arkitekter och utvecklare
* Talar och skriver svenska och engelska flytande

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Vi finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärplaner med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken.

Ansökan
Ansökan tas inte emot via mejl. Du gör din ansökan genom att klicka på Ansök-knappen. Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Har du frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agneta Yngwe på telefonnummer 08 - 736 28 86.

Vi ser fram emot din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Jefferson Wells ? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kravanalytiker är 2021-12-23.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.