Kontorsvikarie på Avilon AB

Ledig tjänst på Avilon AB

Sök ledigt jobb som Kontorsbiträde i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Avilon AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-06-02.

Hitta till arbetsplatsen på Avilon AB

Arbetsplatsen hos Avilon AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Kontorsbiträde
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Avilon AB
Organisationsnummer 5569583833 (Avilon AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Avilon AB

Letar du efter en flexibel och varierande arbetsroll där du kan hoppa in och hjälpa till vid behov? Då kan detta vara rätt roll för dig!


Om företaget:

Avilon AB arbetar för att skapa meningsfulla möten mellan arbetsgivare och arbetssökande. Vår verksamhet är mångfacetterad och kräver ibland snabba insatser för att säkerställa smidiga arbetsflöden.


Om tjänsten:

Vi söker en kontorsvikarie som kan hoppa in på kort varsel för att bemanna våra kontor vid sjukdom eller semester. Rollen innebär att stödja vårt team med administrativa uppgifter och säkerställa kontinuitet i vår verksamhet under frånvaro av ordinarie personal.


Kvalifikationer:

- God datavana och förmåga att snabbt lära sig nya system.

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Fler språk är meriterande.


Personliga egenskaper:

- Flexibel och anpassningsbar.

- Pålitlig och ansvarsfull.

- Förmåga att arbeta självständigt och i team.

- Positiv attityd och god kommunikationsförmåga.


Vi erbjuder:

- Flexibla arbetstider och möjlighet att själv påverka ditt schema.

- Möjlighet att få insyn i olika delar av vår verksamhet.

- Trivsamt arbetsklimat i ett engagerat team.

- Kompetensutveckling och möjlighet till interna utbildningar.


Om du är redo att vara en viktig del av vårt team och kan tänka dig att ställa upp när vi behöver dig som mest, så ser vi fram emot din ansökan! Skicka ditt CV och en kortfattad beskrivning av dig själv till jobba@avilon.se.


Avilon AB är en inkluderande arbetsgivare och välkomnar alla ansökningar oavsett bakgrund, kön, ålder eller funktionshinder.


Är du intresserad av tjänsten på Avilon AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kontorsbiträde är 2024-06-02.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb