Kundrådgivare

Ledig tjänst på Fluetec AB

Sök ledigt jobb som Kontorist i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Fluetec AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Fluetec AB

Arbetsplatsen hos Fluetec AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Kontorist
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Fluetec AB
Organisationsnummer 5568687130 (Fluetec AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Fluetec AB är en koncern som utför och förädlar tjänster inom brandskydd och inomhusklimat. Våra fyra bolag är verksamma i Stockholm och Stormalmö. Inom företagsgruppen sysselsätter vi ca 50 personer till en samlad omsättning av ca 50 miljoner kronor. Vi har ett långsiktigt ägarperspektiv där vi förädlar och bygger vidare på våra bolag genom i första hand organisk tillväxt där långsiktiga relationer med våra beställare är i fokus men vår tillväxt kommer även genom förvärv av branschföretag som delar våra värderingar. Våra bolag drar fördel av våra koncerncentrala funktioner inom IT, HR, sälj och marknad, kundservice och ekonomi vilket ger specialisterna mer tid hos kunden och ökar vår samlade intjänandeförmåga. Vi har ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbarhetsfokus med bland annat en helt klimatneutral fordonspark.

Vi söker nu en kundrådgivare till vår kundtjänst. Arbetsuppgifterna består i att hantera kundkontakter via telefonväxel och e-post med fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner m.fl. samt att samarbeta rörande produktionsplanering med planerare m.m. Arbetstider är vardagar 08:00-16:30. Arbetsdagarna präglas av ett högt tempo med mycket att göra, på vår kundserviceavdelning är det dynamiskt och intensivt. Du kommer närmast att arbeta under kundservicechefen. Kundserviceteamet omfattar 4-5 personer.

Som person är du en stjärna på att ta människor och har ett trevligt och tillmötesgående sätt. Du är en lagspelare som är beredd att göra det lilla extra och gillar att ta egna initiativ och lösa problem. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och din förmåga att interagera med kollegor, kunder och ledning och du måste gilla att vara i hetluften och kunna hantera många bollar i luften samtidigt. Du har erfarenhet från en helpdesk, från kundservice eller telefonväxel eller liknande och bra koll på vad kundservice är. Lön enligt överenskommelse. Friskvård, pensionsförskring och sjukvårdsförsäkring erbjudes. Tjänsten tillsätts omgående och kommer att placeras på ett av våra kontor på Karlsbodavägen 9 i Bromma eller på Tumstocksvägen 10 i Täby.
Är du intresserad av tjänsten på Fluetec AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kontorist är 2023-12-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb