Bid Manager till ManpowerGroup

Ledig tjänst på ManpowerGroup AB

Sök ledigt jobb som Account manager i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på ManpowerGroup AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Permanent. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-19.

Hitta till arbetsplatsen på ManpowerGroup AB

Arbetsplatsen hos ManpowerGroup AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Account manager
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats ManpowerGroup AB
Organisationsnummer 5568551104 (Experis AB)
Anställningsvillkor Heltid Permanent
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-19

ManpowerGroup AB Har du erfarenhet av anbudsarbete eller upphandling inom IT-området? Är du något så ovanligt som en person som älskar att producera text och som jobbar strukturerat och metodiskt men som också har en kreativ sida och ett stort intresse för affärer? Då tror vi att det här kan vara en tjänst för dig!

Placeringsort är i första hand Stockholm eller Göteborg.

Vi erbjuder en roll med stora kontaktytor samt en bredd och komplexitet i frågorna. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegorna på Bid Team, vår affärs- och säljorganisation samt inte minst med vår operativa verksamhet.

Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa varje dag. Det är människorna vi möter som formar oss till det vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. ManpowerGroup är ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Vi är 7 000 kollegor på drygt 50 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning

Om tjänsten

I den här rollen arbetar du med anbud och avtal för ManpowerGroup med inriktning på tjänsteområdet IT. Detta innebär ett anbudsarbete i nära samarbete med vårt IT konsultbolag Experis där vi arbetar mot såväl den offentliga som den privata marknaden. Du projektleder arbetet med våra anbud, från kvalificering av upphandlingsunderlaget till dess att avtal är skrivet. Du ansvarar för att koordinera och fördela ansvar, sätta tidplaner samt bevaka tillkommande information i anbudet. Vidare innebär arbetet att du självständigt skriver, granskar och sammanställer texter utifrån den input och material du inhämtat från projektgruppen och andra nyckelpersoner. Du fungerar som centralt affärsstöd åt såväl interna som externa kunder där du tillhandahåller professionell och serviceinriktad support i affärs-, anbuds-, förhandlings- och avtalsfrågor inklusive rådgivning vad gäller anbudsstrategi och taktik.

Tjänsten är placerad på koncernnivå vilket gör att du får en god helhetsbild av hela vår organisation. Du och dina kollegor på Bid Team har en oerhört viktig roll för att säkra ManpowerGroups fortsatta framgång på den svenska såväl som på den internationella marknaden.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning tillsammans med minst några års erfarenhet från anbudsarbete alternativt upphandling/inköp inom IT-området. Har du kunskap om LOU är du särskilt intressant för oss. Självklart hanterar du MS Office riktigt bra och en av dina främsta styrkor är att skriva och producera välformulerade och professionella underlag på både svenska och engelska. Din förmåga att prioritera och organisera är god och du arbetar effektivt för att möta korta deadlines med bibehållen god kvalitet.

Du arbetar i projektform varpå din förmåga att skapa goda relationer blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Gott omdöme och förmåga att agera självständigt är andra viktiga egenskaper likväl som sinne för detaljer och analys. Är du rätt person för oss tror vi att du har ett lyhört förhållningssätt, är kundorienterad och har stort fokus på affären.

Vi erbjuder

Det här är en bred och omväxlande roll med stora möjligheter till fortsatt karriär inom koncernen. Vi erbjuder en öppen och positiv kultur där vi har roligt tillsammans när vi arbetar för ökad lönsamhet och effektiva processer. ManpowerGroup är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Om ManpowerGroup

ManpowerGroup är marknadsledande inom bemanningsbranschen och är världsledande på att hitta rätt lösning utifrån människans potential och företagens ambition. Vi finns i mer än 80 länder över hela världen. Genom globala insikter och lokal expertkunskap, ökar vi framgången för våra kunder. Verksamheten i Sverige genererar drygt 20.000 jobb varje år och vi finns vi på över 50 orter med 12 000 medarbetare.

Ansökan

Har du frågor angående tjänsten, rekryteringsprocessen eller ManpowerGroup som arbetsgivare är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Magnusson 076-780 68 64.

Då vi intervjuar fortlöpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på ManpowerGroup AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Account manager är 2022-06-19.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.