Lösningsarkitekt med erfarenhet från agila arbetsmetoder, Stockholm

Ledig tjänst på Shaya Solutions AB

Sök ledigt jobb som IT-arkitekt/Lösningsarkitekt i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Shaya Solutions AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Konsultuppdrag, 12 mån. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-09.

Hitta till arbetsplatsen på Shaya Solutions AB

Arbetsplatsen hos Shaya Solutions AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Shaya Solutions AB
Organisationsnummer 5590586649 (Shaya Solutions AB)
Anställningsvillkor Heltid Konsultuppdrag, 12 mån
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-09

Shaya Solutions AB Om konsultuppdraget

- Ort: Stockholm
- Uppdragslängd: Ca. 12 månader
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Omfattning: 100%
- OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo.


Uppdragsbeskrivning

Kunden söker nu en Lösningsarkitekt till IT-avdelningen. I teamet arbetar dem med utveckling samt förvaltning av Central övervakning inom tjänsteområdet ITSM. Det system som i huvudsak används är Micro Focus Operations Bridge Manager (OBM).

Du kommer driva mindre initiativ i rollen som utvecklare och arkitekt samt stötta tjänsteområdesteamet för ITSM i beslut kring utveckling av området Central övervakning samt stödja vid uppgraderingar av systemet OBM och stödja produktionsteamet med felsökning vid incidenter. Du kommer även stödja resterande resurser i utvecklingsteamet med arkitekturkompetens.

Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav):

- Minst 8 års erfarenhet av systemutveckling samt erfarenhet från arkitekturarbete
- Micro focus OBM-kunskap
- Erfarenhet från agila arbetsmetoder
- Behärska Svenska språket i tal och skrift


Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav):

- Erfarenhet från andra övervakningssystem såsom Splunk och Vrops är meriterande.

______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar
från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss genom att svara på bekräftande mailutskicket i samband med din ansökan.


På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl.

Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid.

Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag på 13 orter i Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Teamets motto är Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes.
Är du intresserad av tjänsten på Shaya Solutions AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som IT-arkitekt/Lösningsarkitekt är 2021-12-09.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.