Intensivvårdssjuksköterska för nattarbete - Nordiska Kliniken, Stockholm

Ledig tjänst på Nordiska Kliniken

Sök ledigt jobb som Intensivvårdssjuksköterska i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Nordiska Kliniken i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-25.

Hitta till arbetsplatsen på Nordiska Kliniken

Arbetsplatsen hos Nordiska Kliniken ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Intensivvårdssjuksköterska
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Nordiska Kliniken
Organisationsnummer 5566762414 (AB Nordiska Kliniken Stockholm)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-25

Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och snabbast växande kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Idag har vi ca 70 medarbetare. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice.

Vår specialistklinik är centralt belägen mitt i Stockholms hjärta vid Sergels torg. Kliniken som är på hela 1400 kvm är toppmodernt medicinskt utrustad och arkitektritad. Här finns fyra stycken operationssalar, uppvakningsrum, konferensrum, utbildningssalar, mottagningsrum och behandlingsrum. Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet för våra patienter från hela landet.

Är du en serviceinriktad och professionell intensivvårdssjuksköterska med intresse för plastikkirurgi? Då är det kanske dig som vi söker.

Vem söker vi?

Vi söker nu en intensivvårdssjuksköterska som vill arbeta tillsammans med vårt team på vår operationsavdelning i centrala Stockholm.

Vi söker dig som värnar om att erbjuda god omvårdnad, hög servicenivå och ett professionellt personligt bemötande i patientarbetet. Du ser positivt på vår typ av bransch och får vara med och utveckla verksamheten. Som intensivvårdssjuksköterska nattetid är du ansvarig för patienternas postoperativa omvårdnad. Du har ett stort eget ansvar både för att patienten får postoperativ vård av hög kvalitét samt att noggrant genomföra och tolka medicinsk övervakning och provtagning. Du har även förmågan att ta egna initiativ och se vad som behövs göras. Du arbetar tillsammans med erfaren undersköterska och är aldrig ensam på kliniken. Anestesiolog och kirurger nås via telefon dygnet runt och har kort inställningstid. Vi värdesätter att du är intresserad av plastikkirurgi, samt att du vill utvecklas i din profession. Du är positiv till utveckling och förändringsarbeten samt har en vilja att tillsammans med kollegor och chef ständigt förbättra arbetssätt och flöden.

Arbetslivserfarenhet

Minst 2 års arbetserfarenhet samt vana av postoperativ vård är ett krav.

Yrkesvana inom plastikkirurgi är en fördel, dock inget krav.

Tjänsteomfattning

Tjänsten motsvarar nattarbete 33 timmar per vecka förlagd 11 timmar per natt; måndag-, tisdag- och onsdag natt.

Start för tjänsten

Snarast möjligt.

Anställningsform

Tillsvidareanställning eller timanställning


Är du intresserad av tjänsten på Nordiska Kliniken? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Intensivvårdssjuksköterska är 2021-12-25.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.