Systemadministratör till internationellt industriföretag i Täby!

Ledig tjänst på PerformIQ Work AB

Sök ledigt jobb som Innesäljare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på PerformIQ Work AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-29.

Hitta till arbetsplatsen på PerformIQ Work AB

Arbetsplatsen hos PerformIQ Work AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Innesäljare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats PerformIQ Work AB
Organisationsnummer 5567852677 (Performiq AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-29

PerformIQ Work AB Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som trivs med att arbeta detaljerat och noggrant med tekniska produkter samtidigt som du vill ge god service till kunder i och utanför Sverige? Då ska du söka tjänsten som systemadministratör till Tyrolit!

I rollen som systemadministratör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter med fokus på att erbjuda en hög servicenivå. Du kommer att arbeta med produktbeskrivningar, upprätta digitala artikeldata och prisfiler. Vi ser det som positivt om du har viss teknisk förkunskap, men engagemanget och nyfikenheten att lära är det viktigaste. Du kommer att ha daglig kontakt med företagets kunder och arbeta nära säljteamet, vilket innebär att du behöver ha en passion för att erbjuda god service, oavsett om det gäller extern eller intern kommunikation. Då vi är ett globalt företag kommer man också att vara i kontakt med vårt huvudkontor i Österrike.

Som affärssupport kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkludera:
• Upprätta och hantera produktdata i kunders portaler.
• Samarbeta nära företagets säljare och kunder för att säkerställa en smidig hantering av kundärenden.
• Erbjuda kundsupport i form av produktdata via e-post och telefon till både befintliga och nya kunder.
• Arbeta med SAP för att hantera och dokumentera arbetsprocesser.
• Visa ett starkt intresse för siffror och vara resultatinriktad och driven i ditt arbete.
• Meriterande med en ekonomisk utbildning eller liknande samt vana att arbeta i ett affärssystem.Personprofil
För att trivas och lyckas i rollen som affärssupport bör du vara stresstålig och ha utmärkta kommunikationsförmågor. Du är en strukturerad och noggrann person som alltid tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Då en stor del av arbetet handlar om att hantera produktdata och siffror ser vi att du är en mycket van användare av Officepaketet och framförallt Excel. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom liknande roller och förstår vikten av processen vid produktbeskrivningar och digital artikeldatahantering. Meriterande är om du har erfarenhet av tekniska produkter inom industrin och tidigare har arbetat med SAP eller liknande system. Vi ser även gärna att du sitter med en erfarenhet från digitala webbplatser eller digitala webblösningar. Vi ser gärna att du är bosatt i Norrort.
Förutom en spännande arbetsmiljö erbjuder Tyrolit ett flertal fördelaktiga personalförmåner.Övrigt
Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Täby
Skicka in din ansökan genom att trycka på "Ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadressen Filip.lundstrom@performiq.se. Vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Sökord: affärssupport, kundtjänst, Täby, kundsupport, industri, order, support, Stockholm, SAP, innesälj, innesäljare,


Företagspresentation
TYROLIT är en av världens ledande tillverkare av bundna slip-, kap, borr- och skärpverktyg och av maskiner till byggindustrin. Familjeföretaget Swarovski Gruppe, med säte i Schwaz i Tyrolen i Österrike, startade 1919 och har i dag cirka 4.500 anställda på 29 produktionsplatser i 11 länder på 5 kontinenter. Inom divisionerna Metall och Precision, Industrifackhandel, Bygg och Sten, Keramik och Glas tillverkar TYROLIT 80 000 olika produkter. Dessa erbjuds till kunder världen över via 37 försäljningsbolag och ytterligare distributörer i 65 länder. TYROLITs produkter slipar, kapar och borrar olika material av olika hårdhet med högteknologi från Tyrolen. Experterna på TYROLIT är kända över hela världen för att klara en mängd olika utmaningar och är uppskattade samarbetspartner vid utveckling av nya och innovativa lösningar.
Är du intresserad av tjänsten på PerformIQ Work AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Innesäljare är 2023-12-29.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb