Junior säljare till norra Stockholm

Ledig tjänst på Starfinder

Sök ledigt jobb som Innesäljare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Starfinder i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-07.

Hitta till arbetsplatsen på Starfinder

Arbetsplatsen hos Starfinder ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Innesäljare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Starfinder
Organisationsnummer 5591937205 (Starfinder AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Starfinder Har du ett stort intresse för bilar, affärer och försäljning? Gillar du att överträffa dina kunders förväntan med ditt trevliga och professionella bemötande? Då ska du bli vår nya juniora säljare. Vi rekryterar nu serviceinriktade juniora bilförsäljare till norra Stockholm.

Arbetsuppgifter

Ditt fokus som bilförsäljare kommer vara att på ett professionellt och trovärdigt sätt hjälpa kunder att hitta rätt bil som passar deras behov, till rätt pris och med rätt tilläggstjänster. Du erbjuder kunden både skräddarsydd finansiering, garanti och serviceavtal. Du kommer att sälja och arbeta med flera av bilvärldens mest attraktiva bilmärken. Tillsammans med ditt säljteam kommer du arbeta för att ge kunden bästa tänkbara köpupplevelse, både när de besöker bilhallen och när de visat intresse för en bil online. Som säljare tar du ansvar för hela processen, från första kontakt till avslutad affär samt för uppföljningssamtalet som säkerställer det vi värderar allra högst - kundnöjdheten. Du agerar rådgivare och förser våra kunder med tillförlitliga råd och är en support genom hela affären.

Din profil

Vi ser gärna att du har åtminstone ett flertal år erfarenhet inom försäljning. Det är dock framförallt dina personliga egenskaper som kommer värderas högt och vi ser gärna att du tar med dig sälj- och serviceerfarenhet ifrån andra branscher. Det viktigaste för oss är att du är driven och att du är en stark lagspelare, även om din individuella prestation är viktig så bedöms teamet och belönas som en helhet. Vi tror att du delar vår genuina entusiasm för bilar och trivs med att prata med kunder om fördelar och nackdelar med olika bilar, antingen över telefon eller vid ett fysiskt möte. Du vill uppnå resultat genom att arbeta kvalitetsmedvetet och med kundens behov i fokus. Ditt bemötande är vänligt samt professionellt, kunnigt och trovärdigt. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Körkort är ett krav.

Ansökan och tillträde

Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Frida Eriksson 076 009 65 02.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar och CV tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Starfinder ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Innesäljare är 2024-03-07.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb