Hälsopedagog/Testledare i Stockholm!

Ledig tjänst på Twitch Health Capital

Sök ledigt jobb som Idrottspedagog i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Twitch Health Capital i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-07-13.

Hitta till arbetsplatsen på Twitch Health Capital

Arbetsplatsen hos Twitch Health Capital ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Idrottspedagog
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Twitch Health Capital
Organisationsnummer 5565998001 (Twitch Health Capital AB)
Anställningsvillkor Deltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-07-13

Twitch Health Capital Med vår helhetssyn på hälsa; mental, fysisk och social hjälper vi våra kunder att nå varaktiga resultat. Genom engagerande hälsoprogram som utförs fysiskt på plats hos kunden eller genom digitala verktyg når vi fram och påverkar alla i organisationen, även de som behöver det mest. Hos oss får du arbeta tillsammans med andra kompetenser som personliga tränare, hälsopedagoger, naprapater mfl ute hos våra kunder.

Vem är du?

- Vi söker dig som är utbildad hälsopedagog och som vill vara med och sätta energin i rörelse ute hos våra kunder.


- Andra utbildningar inom hälsa är meriterande.


- Jobbet är projektfokuserat och på deltid, vilket betyder att periodvis kommer det finnas möjlighet till många uppdrag. Arbetet utförs kontorstider.

- Din arbetsuppgift är att som hälsopedag att genomföra konditionstester som en del av våra hälsoundersökningar ute hos våra kunder.

- Vi på Twitch brinner för att motivera människan att hitta sin väg till en aktiv och varaktig livsstil. Vi söker därför dig med samma värdegrund.


- För att trivas som hälsopedagog hos oss behöver du, förutom att tycka om att hjälpa människor, även vara självständig och flexibel.


- Vi söker dig som tycker om utmaningar och ska även känna dig trygg att bygga relationer och skapa ett förtroende hos dina klienter.


Vad vi erbjuder dig?

- Vi har kollektivavtal, med pensionsförsäkring för alla anställda
- Twitch Academy, vårt egna utbildningsprogram, med några av branschens bästa utbildare
- Vårt interna hälsoarbete för vår egen hälsa
- Stimulerande och utmanande arbetssätt i team, med andra kompetenser och experter
- Majoriteten av våra kunder är i Stockholmsområdet, men vi har även kunder runt om i landet. Du får därmed möjligheten att upptäcka Sverige om du så önskar!
- Du kan fokusera på det du är duktig på, så hjälper vi dig med resten!
Är du intresserad av tjänsten på Twitch Health Capital? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Idrottspedagog är 2023-07-13.

Sök andra jobb som idrottspedagog

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb