Rivare

Ledig tjänst på ZD Putsning & Renovering AB

Sök ledigt jobb som Grovarbetare, bygg och anläggning i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på ZD Putsning & Renovering AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-05-02.

Hitta till arbetsplatsen på ZD Putsning & Renovering AB

Arbetsplatsen hos ZD Putsning & Renovering AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Grovarbetare, bygg och anläggning
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats ZD Putsning & Renovering AB
Organisationsnummer 5593499071 (ZD Putsning o Renovering AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av asbestsanering och/eller rivning och som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete där du får arbeta brett med värderäddande insatser och byggnadsberedning.
Arbetsuppgifter

Som asbestsanerare/ rivningstekniker arbetar du i olika typer av uppdrag inom rivning och asbestsanering efter brand- och fuktskador eller vid ombyggnation. Andra typer av saneringsarbeten förekommer också, t ex sanering av mögel, lukt, sot, PCB mm. Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder som innefattar företag, industri och privathushåll. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.
Kvalifikationer


Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet av asbestsanering, PCB-sanering och/eller rivning

Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga

Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift

Är mångsidig och arbetsvillig

Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande

Har B-körkort


Utbildning, erfarenhet och tjänstbarhetsintyg för asbestsanering är starkt meriterande, att du är händig och har erfarenhet av fysiskt arbete inom närliggande verksamhet ser vi som en förutsättning. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du är även ansvarstagande och ordningsam och kan upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot våra uppdragsgivare och skadedrabbade. Om inte Utbildning finns så står vi för den.


Område stockholm


Är du intresserad av tjänsten på ZD Putsning & Renovering AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grovarbetare, bygg och anläggning är 2024-05-02.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb