Farligt gods operatör till DGM Sverige AB, Arlandastad

Ledig tjänst på Jerrie AB

Sök ledigt jobb som Godsmottagare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Jerrie AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön - Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-08.

Hitta till arbetsplatsen på Jerrie AB

Arbetsplatsen hos Jerrie AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Godsmottagare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Jerrie AB
Organisationsnummer 5568812571 (Jerrie AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön - Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-08

DGM SVERIGE

DGM Sverige ingår i DGM worldwide network, där mer än 60 kontor i 35 länder erbjuder en global kompetens vad gäller produkter och tjänster inom farligt gods. Utbudet av tjänster och produkter baseras på kunskap, förtroende och praktisk erfarenhet av farligt gods och farliga ämnen. DGM Sverige har idag 29 anställda som utgår från kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö och är verksamma inom 4 affärsområden, produktorder, utbildning, konsultation och operations .
Din roll hos DGM

Vi söker en ansvarsfull och engagerad ny medarbetare till vår verksamhet i Arlandastad. En kollega som vill utvecklas med oss och bli en expert inom området farligt gods. Din roll kommer att inkludera:


  • Checkning av inkommande sändningar med farligt gods
  •  Iordningställande av sändningar med farligt gods. Detta innebär att man packar, märker och etiketterar gods, samt utfärdar de transporthandlingar som krävs.
  • Säkerhetskontroller av flygfrakt (röntgenoperatör)

Arbetet är mycket omväxlande och bygger på de internationella regler och nationell lagstiftning som också ställer krav på certifierad utbildning. Vi svarar naturligtvis för att du får alla lämpliga utbildningar.


Vem är du?

Personligheten är väldigt viktig i den här rollen. Vi vill satsa långsiktigt på dig och din utveckling och det du bidrar med är att vara initiativrik, självgående och nyfiken. Du behöver också vara noggrann och ansvarstagande, samt pålitlig och ostraffad (registerkontroll kommer krävas).


 Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska samt inneha körkort, minst behörighet B.


 Meriterande är erfarenhet av godshantering eller terminalarbete, kunskap om farligt gods, särskilt med IATA-certifiering, eller utbildning inom säkerhetskontroll av frakt, post eller bagage godkänd av Transportstyrelsen.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast möjligt.


Heltid, skiftarbete (dagar och kvällar).


Fast lön.


Övrigt

Vi är anslutna till kollektivavtal – Transport. För mer information besök oss på www.dgm.se


Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och några ord om varför du är nyfiken på rollen hos DGM.


Vid frågor hör gärna av dig till Helene Hagman, Jerrie tel 0708-204704, mail helene.hagman@jerrie.se eller Linkedin


Ansök så snart du hinner, annonsen ligger uppe tills tjänsten är tillsatt.


Är du intresserad av tjänsten på Jerrie AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Godsmottagare är 2024-03-08.

Sök andra jobb som godsmottagare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb