Verkmästare, vikariat

Ledig tjänst på Din Bil Sverige AB Skoda Sätra

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Din Bil Sverige AB Skoda Sätra i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Vikariat Augusti. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-08-30.

Hitta till arbetsplatsen på Din Bil Sverige AB Skoda Sätra

Arbetsplatsen hos Din Bil Sverige AB Skoda Sätra ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Din Bil Sverige AB Skoda Sätra
Organisationsnummer 5560605791 (Din Bil Sverige AB)
Anställningsvillkor Vikariat Augusti
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-30

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår  karriärsida .

Din Bil och Skoda i Sätra erbjuder nu en spännande möjlighet att bli en del av vårt team som Verkmästare. Har du en passion för att leda ett team i verkstaden och trivs du med att bygga goda kundrelationer? Då vill vi gärna höra från dig! 

Ditt uppdrag

I rollen som Verkmästare kommer du att vara ansiktet utåt för vår verkstad. Du ansvarar för att strukturera, leda och fördela mekanikernas dagliga arbete, samt att stötta och vägleda ditt team i deras utmaningar. Utöver det ansvarar du för verkstadens effektivitet och att ni når era mål. I din roll ingår en hel del administration och du kommer att hantera garantifrågor, kundklagomål, fakturering samt ge teknisk rådgivning till våra kunder. Att motivera dina medarbetare, prioritera kundnöjdhet och leverera service av högsta kvalitet är kärnan i ditt arbete.

Det här är ett vikariat på ett år med önskad start omgående och möjlighet till förlängning.

Din profil och erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll eller likvärdig, gärna från fordonsbranschen, där du har skapat dig en förståelse för att stötta och leda ett team samt vikten av utmärkt kundservice. Genom din tidigare erfarenhet har du även fått kunskap om verkstadens flöden och processer. För att lyckas i rollen krävs att du har ett intresse för människor, en förmåga att skapa struktur i arbetet samt en god datorvana. Vidare måste du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska samt kunna bygga goda relationer med våra kunder och dina kollegor. Du innehar B-körkort för manuell växellåda.

Som person är du en lagspelare och problemlösare som strävar efter att överträffa förväntningarna. Du ser utmaningar som en drivkraft i ditt arbete och har en förmåga att inspirera och motivera ditt team till att nå uppsatta mål. Vidare är du noggrann och duktig på administration, med en uthållighet att slutföra de uppgifter du tar dig för. Du har ett flexibelt sätt och kan anpassa dig efter arbetets förändrade krav och de personer du möter. 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.  Din Bil och Skoda eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Låter det här som en utmaning du gärna tar dig an? Skicka då din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag,  30 september .

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Rekryterande chef, Martin Sundström

Facklig representant IF Metall, Carl-Magnus Lindström 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 
Är du intresserad av tjänsten på Din Bil Sverige AB Skoda Sätra? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-08-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb