Personbilsmekaniker Veho Bil Sverige AB-Smista

Ledig tjänst på Veho Bil Sverige AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Veho Bil Sverige AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast . Arbetet är Dagtid Heltid 40 tim. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-10.

Hitta till arbetsplatsen på Veho Bil Sverige AB

Arbetsplatsen hos Veho Bil Sverige AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Veho Bil Sverige AB
Organisationsnummer 5567215362 (Veho Bil Sverige AB)
Anställningsvillkor Dagtid Heltid 40 tim
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Du kommer att arbeta med

På vår anläggning i Smista (Stockholm) får du på verkstaden arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar service och reparationer av Mercedes-Benz personbilar.

Vem du är

Vi vill att du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket, fordonsteknisk utbildning samt B-körkort. Har du tidigare arbetat med Mercedes-Benz är det meriterande. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.

Vi erbjuder dig

Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.

Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss  

Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett bonussystem, andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter. Vi har också ett samarbete med Great Place To Work där vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att nå målet att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser.


Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning uppmuntrar vi kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. 


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


Vi ser fram emot din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Veho Bil Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2023-10-10.

Sök andra jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb