Utrustningsmekaniker

Ledig tjänst på Starfinder AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Starfinder AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Starfinder AB

Arbetsplatsen hos Starfinder AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Starfinder AB
Organisationsnummer 5591937205 (Starfinder AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Starfinder AB

Utrustningsmekaniker till John Deere i Jönköping

Vill du jobba i teknikens framkant hos ett marknadsledande och välrenommerat företag? Då är tjänsten som utrustningsmekaniker hos John Deere perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter

John Deere står för högkvalitativa skogsmaskiner av premiumstandard och erbjuder självklart även en eftermarknad som motsvarar denna nivå. Våra kunder består av både mindre entreprenadföretag och stora skogsbolag och för att möte en ökad efterfrågan samt säkerställa en fortsatt hög service till våra kunder söker vi nu en utrustningsmekaniker till vår verkstad i Jönköping.

Som utrustningsmekaniker arbetar du inne i vår fina verkstad och utför kundanpassningar av nya och begagnade maskiner. Rollen är bred och utgår från våra kunders önskemål. Du kommer att jobba med både standardutrustningar och specialanpassade inredningar. Service av skogsmaskiner kan också förekomma och tillsammans med dina kollegor säkerställer ni en hög servicenivå gentemot kunderna.

Din profil

Som utrustningsmekaniker har du en teknisk bakgrund och vi ser gärna att du jobbat något år med fordonsteknik. Det är meriterande om de jobbat med tunga fordon. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och körkort är ett krav.

Dina yrkeserfarenheter är viktiga för oss, men vi värderar även din personlighet högt. Vi letar efter en kommunikativ person med en stark servicekänsla. Dessutom ser vi att du är självständig, ansvarsfull och en naturlig lagspelare. Slutligen delar du självklart vårt stora intresse för teknik.

Vi erbjuder

Hos John Deere blir du en del av ett globalt företag med enastående rykte och lång erfarenhet inom skogsindustrin. John Deere är känt för sina högkvalitativa och innovativa produkter, och som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta med toppmoderna maskiner som banar vägen för hållbart skogsbruk. Din utveckling är viktig för oss och du kommer att få kontinuerlig utbildning och alla de verktyg du behöver för att lyckas i din roll.

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten eller processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07 eller av Malin Dunder på 076 777 67 62. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

John Deere är den marknadsledande skogsmaskintillverkaren i världen. Vi har verksamhet i ett stort antal länder med tillverkning av skogsmaskiner i Finland och USA. John Deere Forestry AB är det svenska återförsäljarbolaget för skogsmaskiner med ett stort antal verkstäder runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Märsta, norr om Stockholm, där även huvudlagret för reservdelar till de europatillverkade maskinmodellerna finns. Läs mer på www.deere.se


Är du intresserad av tjänsten på Starfinder AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2023-10-18.

Sök andra jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb