Farmaceut till Apoteket Falken i Stockholm

Ledig tjänst på Apoteket AB

Sök ledigt jobb som Farmaceut/Receptarie i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Apoteket AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt ök. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-07-23.

Hitta till arbetsplatsen på Apoteket AB

Arbetsplatsen hos Apoteket AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Farmaceut/Receptarie
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Apoteket AB
Organisationsnummer 5561386532 (Apoteket AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt ök
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-07-23

Apoteket AB Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund
Välkommen till Falken som är ett stort apotek beläget i Fältöversten, Karlaplan, med härligt kundflöde. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med trevliga kollegor och omväxlande arbetsuppgifter där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. 

Vi behöver nu utöka vårt team med ytterligare två farmaceuter och för dig som har intresset finns möjligheten att bli farmaciledare.

Våra öppettider är 08.00-20.00 på vardagar, 09.00–18.00 på lördagar och 10.00-18.00 på söndagar. 

 

Många själ att trivas
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.    


Vissa jobb är mer själklara än andra
Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du är med och bidrar till bättre hälsa för våra kunder, samt delar dina kunskaper med kollegor. Du ansvarar för egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller vid behov.

Som farmaciledare driver du förbättringsarbetet i receptkanalen genom att coacha och stötta dina kollegor. Du ansvarar för aktiviteter och uppföljning för att utveckla våra möten med receptkunden. Du kommer också att vara drivande i arbetet med farmaceutiska tjänster som ska starta under året.  

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid alternativt deltid med tillträde enligt överenskommelse.


Själklara meriter
Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och intresse av försäljning, är du även en möjlighetsmänniska som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål. För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor. Det är meriterande om du har jobbat i roller likt Farmaciledare tidigare eller har annan relevant erfarenhet. 


Känns det självklart hittills?
Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Var annonsen mer själklar än självklar? På apoteket.se/karriär kan du ta del av vår finurliga ordbok och lära dig mer om våra skäl och själ för en själklar karriär på Apoteket.

 


Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.
Är du intresserad av tjänsten på Apoteket AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Farmaceut/Receptarie är 2022-07-23.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.