Affärsförvaltare avtalsstöd (vikariat)

Ledig tjänst på Trafikförvaltningen, Trafikavdelningen, Tunnelbana

Sök ledigt jobb som Förvaltningsjurist i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Trafikförvaltningen, Trafikavdelningen, Tunnelbana i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: omgående Visstidsanställning till 2023-06-01. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-06-01.

Hitta till arbetsplatsen på Trafikförvaltningen, Trafikavdelningen, Tunnelbana

Arbetsplatsen hos Trafikförvaltningen, Trafikavdelningen, Tunnelbana ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Förvaltningsjurist
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Trafikförvaltningen, Trafikavdelningen, Tunnelbana
Organisationsnummer 2321000016 (REGION STOCKHOLM)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: omgående Visstidsanställning till 2023-06-01
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-01

Trafikförvaltningen, Trafikavdelningen, Tunnelbana Vi söker nu en affärsförvaltare avtalsstöd med specialistkunskaper inom området avtalsuppföljning och som vill vara med och utveckla Stockholms dynamiska kollektivtrafik i världsklass.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig på ett år.

Om tjänsten
I rollen som affärsförvaltare är du ett väsentligt avtalsstöd till tunnelbanan. I uppdraget ingår att arbeta brett med medarbetare på andra avdelningar samt vara stöd i avtalsrelaterade frågor som rör uppdragsavtalet för tunnelbanan. Rollen arbetar även nära och är ett väsentligt stöd till affärsområdesansvarig för uppdragsavtalet Tunnelbana.

Det här är en tjänst med många kontaktytor, både internt och externt. Samarbete kommer bland annat att ske med sektion fordon i den månatliga verksamhetsuppföljningen för fordon avsedda för tunnelbanan. Detta innefattar till exempel att vara delaktig i att fordonen förvaltas operativt av trafikutövaren och som ett stöd för fordonsgruppen i ansvaret i att säkerställa att trafikutövaren möter avtalad kvalitet och avtalade mål.

Du får bland annat jobba med:

- Att bistå affärsområdesansvarig med avtalsstöd samt hela teamet för Team Tunnelbana.
- Att trafikutövarens arbete ligger i linje med de övergripande förvaltningsstrategierna, som utformas och vidmakthålls av sektion fordon.
- Ekonomisk granskning.

Funktionen spelar en central roll för kärnuppdraget hos Trafikavdelningen och sektion tunnelbana samt är avgörande för teamet, uppföljning och utveckling av uppdragsavtalet.

Vad vi söker efter
Vi tror att du har förmåga att ta dig an frågeställningar på ett analytiskt, men samtidigt pragmatiskt och lösningsorienterat angreppssätt. Du är en noggrann person som är duktig på att kommunicera med andra. Du driver aktuella frågor framåt och tar ansvar för att kontinuerligt bidra till att förbättra och utveckla gruppens arbetssätt

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom juridik, ekonomi, farkost, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning samt har god kunskap i svenska språket i både tal och skrift. Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att säkerställa affärer genom tydlig styrning och uppföljning av affärsrelationer samt erfarenhet av ekonomisk granskning. Vi ser det vidare som meriterande om du har erfarenhet från att förvalta eller kravställa avtal.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mikael Nysten, tfn 08-123 330 21. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare tfn 08 – 123 332 22. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 1 juni. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Nyckelord: Affärsförvaltare, avtalsstöd, fordon

#LI-hybrid

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/
Är du intresserad av tjänsten på Trafikförvaltningen, Trafikavdelningen, Tunnelbana? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förvaltningsjurist är 2022-06-01.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Stockholm
  Interim jurist till statlig myndighet i Stockholm

  Ledigt jobb som verksjurist på Novare Bemanning AB i Stockholm

  Sök jobbet som verksjurist
 • Stockholm
  Jurist till Länsstyrelsernas stöd för informationssäkerhet och dataskydd

  Ledigt jobb som förvaltningsjurist på Länsstyrelsen i Stockholms län i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förvaltningsjurist
 • Stockholm
  Jurist till Länsstyrelsernas stöd för informationssäkerhet och dataskydd

  Ledigt jobb som stadsjurist på Länsstyrelsen i Stockholms län i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som stadsjurist
 • Stockholm
  Universitetsjurist (tidsbegränsad anställning)

  Ledigt jobb som verksjurist på Stockholms Universitet i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som verksjurist
 • Stockholm
  Förbundsjurist

  Ledigt jobb som förbundsjurist på Svenska Byggnadsarbetarförbundet i Stockholm

  Sök jobbet som förbundsjurist
 • Stockholm
  Jurist inom mark- och miljörätt samt vattenkraftlagstiftning

  Ledigt jobb som organisationsjurist på Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som organisationsjurist
 • Stockholm
  Jurist till avdelningen Kapitalmarknadsrätt

  Ledigt jobb som förvaltningsjurist på Finansinspektionen i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förvaltningsjurist
 • Stockholm
  SiS säkerhetsavdelning söker jurist för utredning om säkerhetsregister mm

  Ledigt jobb som verksjurist på Statens Institutionsstyrelse i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som verksjurist
 • Stockholm
  Compliance Officer

  Ledigt jobb som verksjurist på Intergiro Intl AB (publ) i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som verksjurist
 • Stockholm
  Tullverket söker verksjurist

  Ledigt jobb som verksjurist på TULLVERKET i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som verksjurist