Account Coordinator till Protector Försäkring!

Ledig tjänst på PerformIQ Work AB

Sök ledigt jobb som Försäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på PerformIQ Work AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-11.

Hitta till arbetsplatsen på PerformIQ Work AB

Arbetsplatsen hos PerformIQ Work AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Försäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats PerformIQ Work AB
Organisationsnummer 5567852677 (Performiq AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-11

PerformIQ Work AB Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du nyexaminerad och i starten av din karriär och vill arbeta i trevliga lokaler i Stockholm City med försäkring och administration? Lockas du av möjligheten att växa i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Då ska du söka tjänsten som Account Coordinator på Protector Försäkring!

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
- producera och göra ändringar i försäkringsbrev
- enklare riskbedömning
- daglig kontakt med försäkringsmäklare och informera om olika försäkringslösningar.
- stötta avdelningens Account Managers med administration kring motor- och företagsförsäkringar.

Förutom en stark företagskultur erbjuder Protector bland annat kollegor med ansvarsglädje, tillgång till gym, PT och gemensamma frukostfredagar på ett fint kontor på Tändstickspalaset beläget i Stockholm City.


Personprofil
Vi söker dig som är målinriktad, ansvarsfull och effektiv. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. För att lyckas som Account Coordinator på Protector Försäkring behöver du ha goda kommunikationsfärdigheter och vara bra på att samarbeta med andra. Du behöver också vara detaljfokuserad och kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Vi tror att du är i början av din karriär och vill komma till en arbetsgivare där du kan stanna, utvecklas och ta dig an nya utmaningar. På Protector finns goda utvecklingsmöjligheter där målet är att ta ett större ansvar och kliva upp i rollen som Account Manager.

För att lyckas i rollen som Account Coordinator krävs vidare:
- nyligen examinerad eller kommer bli under våren 2024 inom föredragsvis ekonomi eller juridik.
- flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- erfarenhet inom service, sälj eller administration.
- goda kunskaper i excel.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Account Coordinator hos Protector Försäkring.


Övrigt
Start: Start omgående eller i mitten av juni 2024
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider med flex
Plats: Stockholm City

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på filip.lundstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: account coordinator, ekonomi, handläggare, försäkring, kundservice, backoffice, administratör, stockholm,Företagspresentation
Protector Försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som grundades 2004. Protector är noterat på Oslobörsen och erbjuder landbaserade försäkringar till företag och offentliga företag och har sedan de etablerade sig haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector har över tid vuxit och blivit ett ledande försäkringsbolag även i Skandinavien och Storbritannien.

Idag har Protector cirka 500 anställda och kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Manchester och London. Deras produkter distribueras genom utvalda försäkringsförmedlare och affärsmodellen är densamma i alla länder.

Protector etablerade sig i Sverige 2011 och har idag över 140 anställda på kontoret som ligger nära Kungsträdgården.
Är du intresserad av tjänsten på PerformIQ Work AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Försäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare är 2024-03-11.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb