Flyttpersonal på deltid Runt om i Stockholm.

Ledig tjänst på Submit Bemanning

Sök ledigt jobb som Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Submit Bemanning i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-10-25.

Hitta till arbetsplatsen på Submit Bemanning

Arbetsplatsen hos Submit Bemanning ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Submit Bemanning
Organisationsnummer 5590728837 (Submit AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-10-25

Vi på Submit Bemmaning och Rekrytering söker nu personer som vill jobba deltid inom flyttbranschen.

Som flyttpersonal kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att alla föremål flyttas säkert och effektivt från en plats till en annan. Du kommer att arbeta i en team och samarbeta med andra flytt proffs för att se till att varje flyttning går smidigt.

För att vara framgångsrik i denna roll är det meriterande att du har erfarenhet av att hantera flyttningar av olika storlekar och att du kan arbeta effektivt under press. Du behöver också ha god fysisk kondition, eftersom du kommer att behöva lyfta och bära tunga möbler och kartonger.

Profil:

  • Pålitlig
  • Bra fysik
  • Självständig och kan ta egna initiativ
  • Social

Krav:

  • Flytande tal i svenska och engelska

Meriter:

  • Tidigare erfarenhet av flytt
  • Körkort

Start: Omgående

Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Anställning: Deltid

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta kevin@submitbemanning.se


Är du intresserad av tjänsten på Submit Bemanning? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud är 2024-10-25.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb