Byggstäd - Bärhjälp

Ledig tjänst på Rent A Mover AB

Sök ledigt jobb som Byggstädare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Rent A Mover AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Rent A Mover AB

Arbetsplatsen hos Rent A Mover AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Byggstädare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Rent A Mover AB
Organisationsnummer 5568195282 (Rent a Mover Stockholm AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Rent A Mover AB

Vi växer med nya tjänster och är i behov av en byggstädare - bärhjälp på byggen i Stockholm. Arbetsuppgifterna är byggstädning, inbärning av kök, parkett mm. Jobbet är krävande fysiskt och våra kunder lägger stor vikt i försiktigthet i fastigheterna samt god kommunikation.


Är du intresserad av tjänsten på Rent A Mover AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Byggstädare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som byggstädare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb