Butikschef till Södermalms Trä

Ledig tjänst på Bravura

Sök ledigt jobb som Butiksansvarig i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Bravura i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse.. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-27.

Hitta till arbetsplatsen på Bravura

Arbetsplatsen hos Bravura ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Butiksansvarig
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Bravura
Organisationsnummer 5567520803 (Bravura Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-27

Bravura Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget:

Nordströms är ett familjeföretag som sedan 1914 förser yrkeskunder och storbrukare med trävaror och byggmaterial. Företaget har 11 anläggningar från Uppsala i Norr till Linköping i söder. Deras kunniga och engagerade personal erbjuder tidspassning, väderskydd och ett sortiment som omfattar mer än 35 000 artiklar.

Nu söker Södermalms Trä en butiksansvarig till den kommande nya butiken där du till en början kommer att arbeta med två ytterligare kollegor samt samarbeta med platschef och försäljningschef för att utveckla butiken.

Arbetsuppgifter:

I rollen som butiksansvarig har du ett ansvar för den dagliga driften, att optimera och utveckla butikens erbjudande, försäljningsresultat samt lagerstyrning. Du arbetar aktivt med att utveckla butiken tillsammans med säljchef och säljare. Du säkerställer att kunden får en positiv upplevelse av deras besök hos oss genom att bistå med tips, idéer och inspiration. Vidare har du personalansvar där du schemalägger, leder och coachar övriga butiksanställda. I rollen arbetar du även med marknadsföring för butiken exempelvis i form av skyltning och exponering.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Erfarenhet av tidigare roll inom bygghandelsbutik, järnhandelsbutik eller annan byggrelaterad butiksverksamhet
• Erfarenhet av en roll som butiksansvarig/butikschef är starkt meriterande
• Du skriver och talar obehindrat på svenska samt engelska

Du som söker har ett intresse för att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du kunden i fokus och en god förmåga att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv. Din förmåga att skapa och hålla en struktur i ditt arbete gör att du kan prioritera rätt saker där du även trivs i ett högt tempo. Slutligen har du ett intresse för ledarskap, en förmåga att få med dig andra och lätt för att se syftet med gruppen.

Övrig information:

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Årsta
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butiksansvarig, butikschef, chef, ansvarig, försäljning, Södermalms Trä, butik, lagerstyrning, personalansvar, coachar, marknadsföring,
Är du intresserad av tjänsten på Bravura? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Butiksansvarig är 2021-12-27.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.