Financial Controller till KONE Sverige

Ledig tjänst på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Sök ledigt jobb som Bokförare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-02.

Hitta till arbetsplatsen på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Arbetsplatsen hos Jurek Rekrytering & Bemanning AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Bokförare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Organisationsnummer 5566945324 (Jurek Recruitment & Consulting AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Är du trygg inom redovisning, analytiskt lagd och även intresserad av system och att vidareutveckla processer och rutiner? Då finns en spännande möjlighet för dig att axla en roll som Financial Controller hos KONE.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande roll där du självständigt har hanterat många aspekter av redovisning, bokslut, skatt och moms och nu vill ta nästa steg i din karriär. Som Financial controller blir dina huvudsakliga ansvarsområden:

• Delaktig i månads- kvartals- och årsbokslut samt rapportering till koncern
• Kostnadsuppföljningar, periodiseringar och reserveringar av kostnader
• Löpande bokföring och balanskontoavstämningar
• Hantera anläggningsregister
• Likviditetsprognoser
• Myndighetsrapportering, SCB rapportering
• Hantera skattekonto och rapportering av moms
• Delaktig i upprättande av årsredovisning och i revisionsprocessen
• Effektivisering av processer och rutiner och deltagande i interna projekt

Vi ser att du har en högskoleexamen inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av liknande roll med fokus på redovisning, gärna på större bolag. Du är flytande i svenska i tal och skrift i och professionell nivå i engelska i tal och skrift (engelska är koncernspråk). Erfarenhet från SAP eller liknande större ERP-system är meriterande och du har goda kunskaper i Excel.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är självgående, ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Vi ser även att du är proaktiv och vågar ta initiativ samt att du är kommunikativ, engagerad och trivs med att arbeta nära teamet och skapa positiva relationer.

Du erbjuds

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll med frihet under ansvar där du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal. KONEs finansavdelning är ett stöd åt hela verksamheten och ansvarar för företagskontroll och rapportering, treasury, skatter, investerarrelationer samt finansutveckling, allianser och förvärv. KONE erbjuder en stark företagskultur med många engagerade och kunniga kollegor. Som medarbetare hos oss finns flexibilitet kring arbete på plats vs hemifrån. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling, både nationellt och internationellt.

Om verksamheten

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering för byggnaders hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Vi kallar det People Flow. 2023 omsatte KONE 11 miljarder euro och hade vid årets slut över 60 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Är du intresserad av tjänsten på Jurek Rekrytering & Bemanning AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Bokförare är 2024-05-02.

Sök andra jobb som bokförare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb