Vi söker nu en socialpedagog till åk 7-9

Ledig tjänst på Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Södermalmsskolan

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Södermalmsskolan i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Tillträde 2022-08-10 Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-27.

Hitta till arbetsplatsen på Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Södermalmsskolan

Arbetsplatsen hos Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Södermalmsskolan ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Södermalmsskolan
Organisationsnummer 2120000142 (Stockholms kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Tillträde 2022-08-10 Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-27

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Södermalmsskolan Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare.

Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm för alla. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har ca 860 elever och 135 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs.

Arbetsuppgifter
En del av arbetsuppgifterna som socialpedagog innebär att delta på lektioner och raster som stöd för elever; både på individ- och gruppnivå. Du kommer att ha tät kontakt med vårdnadshavare, ett nära samarbete med elevhälsan och personal i åk 7-9. En annan viktig del av arbetet är att stötta lärare i sociala frågor samt jobba förebyggande och främjande mot kränkningar och trakasserier. I tjänsten ingår även att handleda elevassistenter och att anordna elevsociala aktiviteter på raster.

Kvalifikationer
Du ska

- ha för tjänsten relevant utbildning, t ex yrkeshögskoleutbildning eller folkhögskoleutbildning
- ha arbetat som socialpedagog
- ha mycket goda kunskaper och erfarenheter att arbeta med elever med NPF
- vara flexibel och lågaffektiv i ditt bemötande
- ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever
- ha god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt
- alltid ha eleverna i fokus
- ha erfarenhet av förebyggande och främjande arbete mot kränkningar och trakasserier
- tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten

Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och ansvarstagande är något vi värderar högt. Har du erfarenhet av att handleda kan detta ses som meriterande. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor
Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

 

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Är du intresserad av tjänsten på Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Södermalmsskolan? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-05-27.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.