Stockholm: Konsult RTE

Ledig tjänst på Recruitmore

Sök ledigt jobb som Affärskonsult, IT i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Recruitmore i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Recruitmore

Arbetsplatsen hos Recruitmore ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Affärskonsult, IT
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Recruitmore
Organisationsnummer 5566228846 (Jobbakuten Väst AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-31

Recruitmore Vill du hjälpa de agila releasetågen hos våra kunder att lyckas?

Mindbanque är finanssektorns strategi- och förändringskonsult som erbjuder kvalificerade konsulter med gedigen kunskap och erfarenhet, som hjälper kunder inom branschen att lyckas. Kunderna är finansmarknadens aktörer det vill säga bland annat banker, kapitalförvaltare, fondbolag, fondkommissionärer, försäkringsbolag.

Nu finns möjligheter för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som RTE/STE och söker utvecklande och intressanta kunduppdrag.

För att lyckas i denna roll har du ett agilt mindset och är sannolikt en erfaren Scrum Master och förändringsledare. Du har erfarenhet av stora komplexa organisationer och har tidigare arbetetat som konsult eller haft liknande roll internt hos någon av marknadens aktörer inom bank- och försäkringssektorn. Du har stark kommunikativ förmåga och goda faciliteringskunskaper. Du har en hög IT-kompetens men är samtidigt insatt i kundens affär, utmaningar och infrastruktur och du uppskattar att utvecklas tillsammans med andra duktiga och erfarna kollegor.

Din profil:

minst 5 års erfarenhet av agilt arbetssätt.
minst 3 års erfarenhet som Scrum Master, APO eller liknande roll.
minst 2 års erfarenhet av SAFe samt licensierad RTE,SPC eller liknande.
specialistkunskaper i något eller flera områden inom bank, finans eller försäkring
vana av att arbeta både inom projekt och enligt agila metoder. Du har gärna erfaranhet av SAFe eller WoW.
Du är både självgående och modig.
Personliga egenskaper:

Som konsult behövs god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet. Du är självständig, tycker om att arbeta i team och har en stark vilja att inspirera och dela med dig av din kunskap till andra.

Mindbanque kan erbjuda dig ett spännande arbete där du arbetar med att utveckla långsiktiga kundrelationer tillsammans med dina erfarna kollegor. Hos oss får möjlighet att arbeta i projekt med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts.

Vi erbjuder en stimulerande miljö med engagerade kollegor som har lång erfarenhet, är mycket kunniga och har hög inom våra verksamhetsområden. För att passa in hos oss

Ansökan och information

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Sök tjänsten via länken "Skicka ansökan"

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, andreas@recruitmore.se
Är du intresserad av tjänsten på Recruitmore? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Affärskonsult, IT är 2021-12-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.