Projektassistent till Saab!

Ledig tjänst på Xamera

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Xamera i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Startdatum enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-06.

Hitta till arbetsplatsen på Xamera

Arbetsplatsen hos Xamera ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Xamera
Organisationsnummer 5569356735 (Xamera AB)
Anställningsvillkor Heltid Startdatum enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Xamera Om tjänsten:

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att kommunicera internt och externt samt arbeta med bokningar av olika slag.

Exempel på arbetsuppgifter:

Kommunicera med olika kontaktytor, såsom leverantörer.

Hantering av bud och dokumentleveranser via Notarius Publicus Hantering av distributions-listor i Outlook.

Registrera besökare.

Boka resor, hotell- och konferensrum samt ordna med exempelvis luncher och andra event.

Hantera kalenderbokningar.

Distribuera information till berörda parter inom organisationen.

Vi söker dig som:
Till rollen som projektassistent söker vi dig som alltid har en positiv attityd, är serviceminded och agerar professionellt gentemot alla i din omgivning. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs även att jobba tillsammans med andra. Du är duktig på att strukturera och att agera proaktivt genom att alltid ligga steget före. Problemlösning kommer att vara nyckeln i denna roll och detta tror vi är din specialitet! Vi tror också att du är en förtroendeingivande person som hanterar känslig information med stor varsamhet.

Om Saab:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Praktisk information:
Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Då tjänsten kan komma att innebära arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Kontaktperson: Raija Schorn, raija.schorn@xamera.se
Är du intresserad av tjänsten på Xamera? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2024-03-06.

Sök andra jobb som administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb