Mötesbokare i Stockholm

Ledig tjänst på Clean Quality

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Clean Quality i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-17.

Hitta till arbetsplatsen på Clean Quality

Arbetsplatsen hos Clean Quality ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Clean Quality
Organisationsnummer 5565486908 (Clean Quality i Sverige AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-17

Clean Quality Mötesbokare

ARBETSBESKRIVNING

Som mötesbokare kommer du att ringa till offentliga sektor och andra myndigheter för att boka möte för ledningen. Arbetet kräver att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga både med dina kollegor samt myndighetens personal. Du kommer att arbeta dagtid i huvudkontor i Sollentuna. Tjänsten är heltid med start omgående.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och vet hur olika typer av människor skall bemötas. Som person är du social, utåtriktad, flexibel och kommunikativ.

Du skall ha en genomfört gymnasial utbildning eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har lätt att uttrycka dig i både svenskt tal och skrift.
Stor vikt läggs på vid personlig lämplighet.

Clean Quality har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss!
Är du intresserad av tjänsten på Clean Quality? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2021-12-17.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.