Vi söker en koordinator till Östersjöstiftelsen

Ledig tjänst på Poolia Office Professionals AB

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Poolia Office Professionals AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid, mer än 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-11.

Hitta till arbetsplatsen på Poolia Office Professionals AB

Arbetsplatsen hos Poolia Office Professionals AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Poolia Office Professionals AB
Organisationsnummer 5564267655 (Poolia Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid, mer än 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-11

Poolia Office Professionals AB Östersjöstiftelsen söker en koordinator till kansliet för ett konsultuppdrag på heltid under initialt sex månader med start i december 2021. Vi söker dig som trivs i en varierande roll med många olika kontaktytor och att leverera på en hög nivå. Stiftelsens kansli är förlagt till nya lokaler i Flemingsberg vid Södertörns Högskola. Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Östersjöstiftelsen är en fristående stiftelse med uppgift att stödja forskning, forskarutbildning och akademisk infrastruktur med anknytning till Östersjöregionen och Östeuropa vid Södertörns högskola. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med administrativa frågor och att vara ett stöd åt stiftelsens verksamheter med forskningsstöd och kapitalförvaltning. Du kommer att tillhöra en liten arbetsgrupp vilket innebär stort eget ansvar och att du trivs med att arbeta självständigt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för praktiska frågor vid möten till exempel styrelsemöten
• Sköta löpande fakturering, arvodering och frånvarorapportering
• Ansvara för ekonomisk administration
• Hantera fullmakter och avtalsärenden
• Ansvara för protokollföring
• Sköta löpande arkivering
• Planera och boka in möten
• Ansvara för koordinering och administration för avdelningen


Vem är du?
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet från en liknande koordinerande roll. Vi ser även gärna att du har tidigare vana av ekonomisk administration alternativt på annat sätt har relevant ekonomisk bakgrund. Du har minst gymnasial utbildning, goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, initiativtagande, kommunikativ och trivs med att rycka in och hjälpa till där det behövs. Du är självgående och en problemlösare med sinne för ordning och reda. Att skapa goda relationer med alla som kommer i kontakt med dig är värdefullt.

Om verksamheten


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Övrig information

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Poolia och arbetar dedikerat i rollen hos Östersjöstiftelsen. Omfattningen är heltid med start så snart som möjligt, senast 10 jan, och kommer initialt att pågå fram till 10 juni 2022. Du kommer att arbeta från deras trevliga kontor i Flemingsberg.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan via annonsen på Poolias hemsida.
Är du intresserad av tjänsten på Poolia Office Professionals AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2021-12-11.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.