Administratör

Ledig tjänst på Poolia Office Professionals AB

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Poolia Office Professionals AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid, 3-6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2021-12-11.

Hitta till arbetsplatsen på Poolia Office Professionals AB

Arbetsplatsen hos Poolia Office Professionals AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Poolia Office Professionals AB
Organisationsnummer 5564267655 (Poolia Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid, 3-6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-11

Poolia Office Professionals AB Om tjänsten
Som administratör hos företagets E-mobility team kommer du ha en bredd av arbetsuppgifter och många kontaktytor. Du kommer att ansvara för löpande hantering, kontering och attestering av leverantörsfakturor, fakturering och kreditering. I arbetet ingår även att hantera ansökningar av grön teknik gentemot Skatteverket, hantera viss orderadministration, samt att besvara kund- och leverantörsfrågor.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Minst gymnasiekompetens
• Arbetslivserfarenhet inom ekonomi/administration
• Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
•Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel

Vi ser gärna att du har vana av en liknande roll med kombinerande administrativa arbetsuppgifter och erfarenhetenhet av kund- eller leverantörsreskontra. Det är viktigt att du är systemvan och har lätt att sätta dig in i nya arbetssätt och stödsystem. Har du dessutom arbetat med administration inom ROT/RUT eller Grön teknik tidigare är det mycket meriterande.

Som person är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du har förmågan att arbeta metodiskt och prioritera under mer intensiva arbetsperioder och kan hantera flera uppgifter parallellt. Vi tror att det är viktigt för dig att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer och att du trivs i en social miljö.Övrig information

Tjänsten är ett konsultuppdrag om initialt 3 månader med chans till förlängning. Önskad start är så snart som möjligt, vi ser gärna att du är tillgänglig omgående.
Du kommer att arbeta vanliga kontorstider på plats på företagets kontor i Sollentuna.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen att skicka in din ansökan via annonsen!
Är du intresserad av tjänsten på Poolia Office Professionals AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2021-12-11.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.