Receptionist till finansbranschen

Ledig tjänst på Adecco Sweden AB

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Adecco Sweden AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-11-07.

Hitta till arbetsplatsen på Adecco Sweden AB

Arbetsplatsen hos Adecco Sweden AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Adecco Sweden AB
Organisationsnummer 5564472677 (Adecco Sweden AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-11-07

Adecco Sweden AB Är du en serviceinriktad och social person med en god organisatorisk förmåga? Läs vidare! Adecco söker en receptionist för kunds räkning med placering i centrala Stockholm.

Om tjänsten
Som receptionist kommer du att arbeta med att välkomna kunder och hjälpa dem att hitta till rätt mötesrum. Du kommer också att förbereda inför möten och fixa iordning efteråt. I rollen som receptionist ingår också en del administrativt arbete som att beställa mat, kaffe och kontorsmaterial. Arbetet sker på heltid 8-17 på kontoret i centrala Stockholm. Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller annat administrativt arbete är meriterande. Du kommer att rapportera till Financial Manager/Office Manager.

I din roll som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ta emot kunder
- Ansvara för mötesrummen
- Inköp av kontorsmaterial
- Administrativa uppgifter

Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag på heltid med start i november 2021 och som fortsätter tillsvidare.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad att arbeta serviceinriktat i en administrativ roll. Vi ser att du har en avslutad gymnasieexamen och har erfarenhet av att ha arbetat med människor. Tidigare erfarenhet av en administrativ roll eller som receptionist är meriterande.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och är bra på att hantera människor. För att trivas i den här rollen bör du vara social, organiserad och noggrann. Du är också flexibel och kan hantera oväntade händelser. Det är också bra om du är initiativtagande och kan se vad det är som behöver göras.

Viktigt för tjänsten är:
- Social kompetens
- Organisationsförmåga
- Noggrann
- Flexibilitet
- Initiativtagande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Företaget är verksamt inom finanssektorn och arbetar med företagstransaktioner med fokus på försäljning och förvärv av större onoterade bolag. Företaget har många kunder på besök som behöver ett professionellt och trevligt mottagande. Genom en sammanslagning med ett annat bolag under förra året finns nu företaget i 10 länder i Europa, Asien och Nordamerika.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Fanny Sandegren på fanny.sandegren@adecco.se eller på +46 73 684 72 94

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, administration, finans, Stockholm, Adecco
Är du intresserad av tjänsten på Adecco Sweden AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2021-11-07.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.