Sjölins gymnasium Södermalm söker skoladministratör/admin. assistent

Ledig tjänst på Sjölins Gymnasium

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Sjölins Gymnasium i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-01.

Hitta till arbetsplatsen på Sjölins Gymnasium

Arbetsplatsen hos Sjölins Gymnasium ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Sjölins Gymnasium
Organisationsnummer 5563758399 (Sjölins Gymnasium AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Sjölins gymnasium startade år 2000 och finns idag i Göteborg samt på tre platser i Stockholm. Från höstterminen 2022 finns vi också i Malmö.

Vår idé är att genom utbildning bidra till att skapa ett starkt civilt samhälle med medvetna och ansvarstagande medborgare som gör självständiga val. Sjölins gymnasium är en verksamhet som präglas av engagerade lärare, tydliga strukturer och casemetodik. Våra pedagoger brinner för att våra elever ska nå sin fulla potential. Det gemensamma förhållningssättet och den pedagogiska helhetssynen bidrar till ett meningsfullt och lustfyllt lärande. Läs mer på www.sjolinsgymnasium.se

Sjölins gymnasiums mål är att varje elev hos oss ska nå bortom sina studiemål, växa som individ och trivas med sig själv. Vi kombinerar beprövade framgångsfaktorer som tydliga strukturer samt tillgängliga och engagerade lärare med casemetodiken, en pedagogik med rötterna i Harvarduniversitetet. Ta chansen att bli en av oss!

Det här är Sjölins gymnasium Södermalm

Sjölins gymnasium Södermalm firar 23 år i år och befinner sig i lokaler som är vackert belägna på Söders höjder med utsikt över hela Stockholms innerstad. Vi har tillgång till goda kommunikationer i nära anslutning, vilket gör att våra elever kommer från hela Storstockholm med omnejd. På skolan råder en vänlig stämning mellan elever och lärare och skolan präglas av en stark pedagogisk närvaro, vilket märks i trygghet, goda relationer och en varm atmosfär. Även i år välkomnar vi nya medarbetare, tack vare utökat antal platser och större lokaler.

Vår verksamhet genomsyras av glädje och inspiration där engagerade elever och lärare arbetar utifrån en inre drivkraft och motivation. Det gemensamma arbetssättet skapar en stark delakultur mellan medarbetarna där kreativitet, samarbete och nya idéer får mycket plats.

Sjölins gymnasium Södermalm bedriver utbildning inom det Samhällsvetenskapliga programmet med inriktningarna samhällsvetenskap och beteendevetenskap, Naturvetenskapliga programmet med inriktningarna naturvetenskap och samhällsvetenskap, samt Ekonomiprogrammet med inriktningen ekonomi och juridik. Vi har dessutom certifikat för Nationell Idrottsutbildning (NIU) sedan många år tillbaka, i sporterna handboll, hockey och fotboll.

Det här söker vi

Just nu söker vi en skoladministratör/administrativ assistent för en tillsvidaretjänst på 70-80% med start höstterminen 2024. Vi utökar vårt team och hoppas att du ska bli en del av det!

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i skola, och allra helst med administrativa uppgifter. Viktigast är dock att du är villig och lära, ta initiativ och ser nya behov i en verksamhet som är i ständig rörelse. Meriterande är om du även har erfarenhet av fakturahantering, Schoolsoft, OPTO, Medvind, och att du lätt bekantar dig med nya IT-system.

Vår skoladministration är en serviceinrättning med starka sociala inslag, och mötet med eleverna behöver vara något som förhöjer din dag - för du kommer träffa många elever! Samarbete med andra kompetenser och kollegor sker också ständigt. En god egenskap vi ser är att du motiveras av att utmana dig själv, dina kollegor och elever och inte är rädd för att tänja på gränserna vad gäller nytänkande för att bidra till din egen såväl som skolans utveckling.

Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. På Sjölins gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning och utöver det har vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling via vår förmånswebb. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling.

• Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70-80%.
• Tjänsten är en semestertjänst.
• Tillträde sker den 5:e augusti 2024, eller enligt överenskommelse.

Intresserad?

Ansök gärna så snart som möjligt dock senast 1 maj via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta biträdande rektor Linn Karlsson: linn.karlsson@sjolinsgymnasium.se eller biträdande rektor Erik Carling: erik.carling@sjolinsgymnasium.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Sjölins Gymnasium? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2024-05-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb